Fenerbahçe Csikszereda hazırlık maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, 2021-2022 sezonu öncesinde ilk hazırlık maçında Csikszereda ile karşı karşıya gelecek. Taraftarlarda Fenerbahçe Csikszereda maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda sorusuna yanıt aramakta.

2021-2022 sezonu öncesinde Fenerbahçe, hazırlık maçlarına başlıyor. Sarı lacivertliler yeni sezonun hazırlıklarına Csikszereda maçı ile start veriyor. Geçen sezon kadrosuna kattığı Mesut Özil transferi ile oldukça konuşulan bu sezonda transfere teknik direktör Vitor Pereira ile hazırlanıyor.

15 Temmuz 2021 Perşembe günü Topuk Yaylası’nda Fenerbahçe, Romanya 2. Lig takımlarından Csikszereda ile karşılaşacak. Saat 17.00'da başlayacak mücadelenin Fenerbahçe Youtube Katıl kanalı üzerinden canlı yayınlanması gündemde.

Fenerbahçe, yeni sezon öncesinde ikinci hazırlık maçında ise 19 Temmuz Pazartesi günü ise Samandıra’da Kasımpaşa ile karşılaşacak ve sonrasında ise yurt dışında bir turnuvada yer alacak.

Tarih: 15 Temmuz 2021 Perşembe
Saat: 17.00
Yayın: Fenerbahçe Youtube Katıl

Fenerbahçe Csikszereda hazırlık maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Csikszereda hazırlık maçı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.