Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maç özeti ve golleri

Spor Toto Süper Lig'de 29. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'u Kadıköy'de ağırladı. Maça hızlı başlayan Fenerbahçe erken bulduğu golle Çaykur Rizespor'un önüne geçti. Rizespor yediği gole erken cevap verdi. Fenerbahçe Moussa Sow'un 90+3'te attığı golle Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup etti.

Fenerbahçe Çaykur Rizespor maçı kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. İlk yarıda atılan karşılıklı gollerden sonra maçta uzatmalara kadar gol sesi çıkmadı. Fenerbahçe'de sakatlanan Şener ve Fabiano yerine Ozan ve genç kaleci Mert girdi. Bu sakatlıklar yüzünden sıkça duran maçta hakem Ali Palabıyık 6 dakika uzatma verdi. 90. dakikada kırmızı kart yiyen Çaykur Rizespor 10 kişi kaldı. Baskısını arttıran Fenerbahçe rakibi 10 kişi kalınca daha da rahatladı. Fenerbahçe aradığı golü 90+2'de Musa Sow'la buldu. Bu golle sarı sacivertliler Çaykur Rizespor'u devirdi. Fenerbahçe böylece son iki haftada maçları uzatmalarda attığı gollerle almış oldu. Fenerbahçe Çaykur Rizespor galibiyetiyle seriyi 4 maça çıkarmış oldu. Fenerbahçe Çaykur Rizespor maçının geniş özeti ve gollerini izlemek için haberimize bakmanız yeterli...

FENERBAHÇE ÇAYKUR RİZESPOR MAÇININ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

fenerbahAe_Aaykur_rizespor_maAA_Azeti_bein_sports_Azet_izle_sAper_lig_Azetleri

SON DAKİKA ŞANSI!

Süper Lig'de 29. haftada Çaykur Rizespor'u ağırlayan Fenerbahçe, küme düşmeme mücadelesi veren rakibini Sow'un golleriyle 2-1 mağlup etti.

Geçtiğimiz hafta Galatasaray'ı çok kötü oynadığı maç sonunda 90+1'de gelen golle yenen Kanarya bu hafta da 90+3'te kazandı.

3. dakikada Sow'un attığı golle öne geçen ve az sayıdaki taraftarına en azından bu maç için iyi bir oyun umudu veren Sarı Lacivertliler, yine şaşırtmadı ve haftalardır oynadığı vasat oyununu sergiledi.

14'te Şener'in büyük hatasıyla Oğuz Han'dan golü yiyen Kanarya, maçın son 10 dakikadasında Rize kalesinde müthiş bir baskı kurdu ancak kaleci Gökhan Akkan'ı geçemedi ancak Emenike'nin asistinde Sow güzel bir gol attı ve galibiyeti getiren golü attı.

FENERBAHÇE ÇAYKUR RİZESPOR MAÇ ÖZETİ

3. dakikada Fenerbahçe, Moussa Sow'un golüyle 1-0 öne geçti.

GOOL! Aatif Chahechouhe'nun sol kanattan ortasında Sow arkası dönük olmasına rağmen kafayı iyi vurdu ve topu sol köşeden ağlarla buluşturdu.

10. dakikada Matic Fink'in sağ kanattan ortasında Leonard Kweuke'ye gelmeden önce Roman Neustadter topu kafayla uzaklaştırmayı başardı.

14'te Oğuz Han Aynaoğlu'nun golüyle Rize 1-1'lik beraberliği yakaladı.

GOOL! Sağ kanatta Martin Skrtel'den vucüt hareketi ile sıyrılan Leonard Kweuke ceza alanı içine yerden ortasını yaptı. Şener Özbayraklı, topu kontrol etmek isterken araya Oğuz Han Aynaoğlu girdi ve Oğuz Han altıpasta rahat bir şekilde golü attı.

fenerbahAe_Aaykur_rizespor_maAAnAn_geniA_Azeti_ve_golleri_izle_bein_sports_sAper_lig_Azetleri_izle

ŞENER'DEN BÜYÜK HATA...

33'te topla birlikte çok iyi hareketlenen Alper Potuk ceza yayı içine girdiği anda yerden vuruşunu yaptı ancak kaleci Gökhan Akkan sağına giden topu yatarak kontrol etti.

İLK YARI 1-1 SONA ERDİ

Oyuncu değişikliği: Fenerbahçe, ikinci yarıya oyuncu değişikliği yaparak başladı. Ozan Tufan, Şener Özbayraklı'nın yerine oyuna dahil oluyor.

49'da Rakibinden şık bir çalımla kurtulan Jeremain Lens uzaklardan vurdu ancak top yandan auta gitti.

56'da Süleyman Koç'un sol çaprazdan çektiği sert şutu kaleci Fabiano Ribeiro sağına giden topu uzanarak son anda çelmeyi başardı.

66'da Fabiano Fenerbahçe'de mutlak bir golü önledi.

Kweuke, sol çaprazdan ceza alanına girdi ve Fabiano'yla karşı karşıya kaldı.

​Brezilyalı kaleci müthiş bir kurtarışla golü önledi.

Bu pozisyonun ardından Fabiano ciddi bir sakatlık geçirdi ve oyun dışına alındı. Onun yerine üçüncü kaleci Ertuğrul Taşkıran girdi.

Fenerbahçe'de ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşti. Aatif Chahechouhe'nun yerine Emmanuel Emenike oyuna dahil oldu.

86'da Fenerbahçe, sağlı sollu kornerlerle rakibini iyice bunalttı.. Jeremain Lens'in sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Martin Skrtel sağ ayağıyla ceza alanı içinden müthiş bir şu çıkardı ancak kaleci Gökhan Akkan aynı güzellikte topu kornere çelmeyi başardı.

90+2'DE FENERBAHÇE ÖNE GEÇTİ

Hasan Ali Kaldırım'ın ceza alanı içine doğru gönderdiği topta Emmanuel Emenike kafayla Moussa Sow'u gördü. Moussa Sow, altıpas içinden kafa vuruşunu yaparak topu filelerle buluşturdu.

Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maç özeti ve golleri ile ilgili etiketler fenerbahçe çaykur rizespor beın sports izle goller izle Maç özeti izle
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.