Fenerbahçe Çağlar Söyüncü'ye kavuştu! Milli futbolcu İstanbul'a geldi: "Ben üzerime düşeni yaptım"

Fenerbahçe, Atletico Madrid'de oynayan Milli futbolcu Çağlar Söyüncü'yle anlaşmaya vardığını açıkladı. Çağlar Söyüncü, gece geç saatlerde İstanbul'a geldi ve ayağının tozuyla açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe, uzun süredir uğraş verdiği Çağlar Söyüncü transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı lacivertli kulüp, Çağlar'ı Atletico Madrid'den sezon sonuna kadar kiraladı. Milli futbolcu dün gece geç saatlerde İstanbul'a ayak bastı ve ilk açıklamasını onu bekleyen basın mensuplarına yaptı.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ İSTANBUL'DA

Transfer sürecinin ağır geçtiğini söyleyen milli oyuncu, "Yarın gerekli açıklamaları yapacağız. Transfer süreci ağır geçti, çok mutluyum. Fenerbahçe taraftarına çok teşekkür ederim. Türk halkı yıllardır arkamdaydı. Ben üzerime düşeni yaptım." dedi.

Şampiyonluk mesajı veren Çağlar, "Cengiz'in paylaşımını gördüm, bütün arkadaşlarla aram çok iyi. İnşallah sonu şampiyonluk olur." diyerek sözlerini noktaladı.

Çağlar Söyüncü daha sonra kendisini havalimanında karşılamaya gelen Fenerbahçeli taraftarlarla fotoğraf çekindi.

 

Fenerbahçe Çağlar Söyüncü'ye kavuştu! Milli futbolcu İstanbul'a geldi: "Ben üzerime düşeni yaptım" ile ilgili etiketler Fenerbahçe Çağlar Söyüncü
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.