Fenerbahçe, Brezilyalı orta saha Luiz Gustavo'ya veda etti! 3 sezon 97 maç

Fenerbahçe Kulübü, Brezilyalı futbolcusu Luiz Gustavo'nun Suudi Arabistan'ın El Nassr Kulübü ile anlaşmaya vardığını duyurdu. Fenerbahçe, Luiz Gustavo'yu 2019 yılında Marsilya'dan 6 milyon Euro bonservis bedeli ile kadrosuna kattı. Sarı-lacivertli forma altında 3 sezonda 97 maça çıkan Gustavo, 5 kez fileleri havalandırdı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada Al Nassr'a transfer olan 35 yaşındaki futbolcuya hizmetleri için teşekkür edildi.

İŞTE FENERBAHÇE'NİN AÇIKLAMASI:

"Kulübümüz oyuncularından Luis Gustavo, Al Nassr Kulübü ile anlaşmaya varmıştır. Oyuncuya bugüne kadar ki hizmetleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

 

Fenerbahçe, Brezilyalı orta saha Luiz Gustavo'ya veda etti! 3 sezon 97 maç ile ilgili etiketler Fenerbahçe Luiz Gustavo Sğper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.