Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcu Lincoln Henrique ile 4 yıllık sözleşme imzaladı

F.Bahçe, 23 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Lincoln Henrique ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre; 2022-23, 2023-24, 2024-25 ve 2025-26 sezonlarında F.Bahçe formasını giyecek olan Lincoln Henrique'nin imza töreni, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde, yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki ile gerçekleştirildi. Açıklamada, "Henrique'ye 'Ailemize hoş geldin' diyor, Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz" denildi.

Fenerbahçe, Lincoln Henrique ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Lincoln Henrique transferi sonrası "Çok mutluyum, Türkiye'nin en büyük kulübü. Bu fırsat bana geldiği için çok mutluyum. Türkiye'ye döndüm ve Süper Lig'de oynayacağım. Kulübün hedeflerine ulaşması için gerekeni yapacağım" dedi.

Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcu Lincoln Henrique ile 4 yıllık sözleşme imzaladı

Brezilyalı futbolcu ayrıca "Taraftarın ilgisinden çok memnunum. Sahada onlar için her şeyi yapacağım. Güzel bir sezon olacak. İnşallah bütün hedeflerimizi kazanırız" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcu Lincoln Henrique ile 4 yıllık sözleşme imzaladı - Resim : 2

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüz, Brezilyalı orta saha oyuncusu Lincoln Henrique ile anlaşma sağladı. 23 yaşındaki futbolcuyla 4 yıllık sözleşme imzalandı.

2022-23, 2023-24, 2024-25, 2025-26 sezonlarında Fenerbahçemizin formasını giyecek olan Lincoln Henrique'nin Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen imzasında Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki hazır bulundu.

Lincoln Henrique'ye 'Ailemize hoş geldin' diyor; Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz."

 

Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcu Lincoln Henrique ile 4 yıllık sözleşme imzaladı - Resim : 3

 

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fenerbahçe (@fenerbahce)'in paylaştığı bir gönderi

Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcu Lincoln Henrique ile 4 yıllık sözleşme imzaladı ile ilgili etiketler Süper Lig Fenerbahçe Lincoln Henrique
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.