Fenerbahçe, Beşiktaş'ın yıldızını alıyor!

Fenerbahçe'de sürpriz ve çok ses getirecek bir transfer atağı geldi. Bu hamle, ezeli rakip Beşiktaş'a çalım demek.

Gelecek sezon yepyeni bir kadroyla mücadele etmeyi hedefleyen ve transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Beşiktaş'ın yıldızına gözünü dikti.

Sarı lacivertliler, Beşiktaş'ta kiralık oynayan tecrübeli oyuncuyu renklerine bağlamak için kolları sıvadı. Bu hamle transfer dönemi öncesi ezeli rakibe çalım anlamına geliyor.

Fenerbahçe, Beşiktaş'ta kiralık forma giyen Vincent Aboubakar'a talip oldu. Porto ile temasa geçen Kanarya, Kamerunlu golcü için transfer teklifinde bulundu.

dlfsdfsdfsd

Beşiktaş'ın elindeki kiralık sözleşmesinde, Kamerunlu oyuncu için 10 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu bulunuyor. Fenerbahçe'nin devreye girmesinin ardından bu transferi düşük maliyetle bitirmeyi hedefleyen Kartal, farklı bir strateji izlemek zorunda kalacak. Fenerbahçe, Portekiz kulübü ile pazarlıklara başlarken Kamerunlu golcüye de yıllık 3.5 milyon Euro önermeyi planlıyor.

Aboubakar, Beşiktaş'tan 3.3 milyon Euro alıyor. Sarı lacivertlilerin transferdeki bir diğer hedefi de belli oldu. O da savunma için. Kjaer ve Neustadter'i satmayı planlayan Fenerbahçe, stoper bölgesine Kopenhag'da forma giyen 27 yaşındaki Zanka'yı transfer etmek istiyor. Sarı lacivertliler, Danimarkalı savunmacı için 2 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkardı.

Gündemdeki diğer stoper ise Kasımpaşalı Titi, Manchester City'den ayrılan Jesus Navas'ı ikna etmek için de çalışmalar sürüyor.

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın yıldızını alıyor! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beşiktaş Transfer Porto Aboubakar