Emre Kocadağ: İyi transferler yapılamadı algısına cevap

Beşiktaş'ın Kadıköy zaferinin ardından konuşan Asbaşkan Emre Kocadağ, "Trabzonspor'u deplasmanda 3 golle geçtik. Geçen hafta son şampiyon Başakeşhir'i yendik. Bu akşam da ligin flaş transferlerini yapan 'şampiyon olur' denen Fenerbahçe'yi deplasmanda 4 golle yendik. Üstelik 10 kişi kalmışken. Bu bizim üzerimizdeki yetersiz kadro, iyi transferler yapılamadı algısına cevap" dedi.

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, 3-4'lük Fenerbahçe zaferinin ardından basının karşısına geçti. "Beşiktaş küçümsenmeye gelmez, her zaman şampiyonluk yarışının içindedir" diyen Siyah-Beyazlı idareci şunları söyledi:

"Bu bizim üzerimizdeki yetersiz kadro, iyi transferler yapılamadı algısına cevap. Zor bir transfer dönemi geçirmiştik. Ama iyi bir kadromuz var, zamanla bunun anlaşılacağını söyledik. Nitekim bu gün bizim için anlamlı bir galibiyet. Trabzonspor'u deplasmanda 3 golle geçtik. Geçen hafta son şampiyon Başakeşhir'i yendik. Bu akşam da ligin flaş transferlerini yapan 'şampiyon olur' denen Fenerbahçe'yi deplasmanda 4 golle yendik. Üstelik 10 kişi kalmışken.

Transfer yapamadılar, şampiyon olmazlar algısına da en iyi cevapı verdik. Biz takımınız iyi olduğunu biliyoruz. Hocamızın kalitesini biliyoruz bizi geçen sene nereden nereye gtirdi.
şanssızlıklar yaşadık sezon başında. Sakatlıklar hastalıklar... Hiçbir zaman beşiktaş takımı küçümsenmeye gelmez her aman yarışın içinde olur.

Hakemin 2. sarıyı vermemesi Fenerabhçeli oyuncuyu bile şaşırttı açıkçası. Hakemden memnun muyuz? Değiliz ama hakemden ziyade bizim iyi oyunumuz vardı sahada hakemin önüne geçti."

Emre Kocadağ: İyi transferler yapılamadı algısına cevap ile ilgili etiketler Beşiktaş Fenerbahçe Sergen Yalçın Emre Kocadağ
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.