Fenerbahçe derbiden 3 sakatla çıktı

Fenerbahçe; Beşiktaş derbisinde sakatlanan Lemos'un ayak bileğinde kırık tespit edilmediği, Kemal Ademi'de ikinci derece yırtık, Perotti'nin de diz ekleminin arka dış kapsülünde cilt, cilt altı dokularda ve zarlarda yırtılma, diz eklem kapsülünde zedelenme ve kaslarda kısmi yırtık tespit edildiğini açıkladı.

Fenerbahçe, Beşiktaş derbisinde hem 15 yıllık yenilmezlik unvanını kaybetti hem de 3 futbolcunun sakatlığyla sarsıldı. Kadıköy'de ilk yarıda sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Arjantinli yıldız Diego Perotti'nin yapılan muayenesinin ardından "diz ekleminin arka dış kapsülünde cilt, cilt altı dokularda ve zarlarda yırtılma, diz eklem kapsülünde zedelenme ve kaslarda kısmi yırtık" tespit edildiğini açıkladı.

Sarı-Lacivertliler'den yapılan sağlık bilgilendirmesine göre, derbide ayak bileğine darbe alan Uruguaylı stoper Mauricio Lemos'un ayak bileğinde kırık tespit edilmedi. 2. yarı oyuna giren İsviçreli forvet Kemal Ademi'de de ikinci derece yırtık çıktı.

Fenerbahçe derbiden 3 sakatla çıktı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Mauricio Lemos Kemal Ademi Diego Perotti
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.