Fenerbahçe, Beşiktaş derbisini seyircisiz oynayabilir!

Tribünden atılan su şişesi Volkan Babacan'ın suratına geldi. Bu olay sonrası akıllara Fenerbahçe'ye tribün kapatma cezası gelir mi oldu..

Medipol Başakşehir'in Fenerbahçe'ye konuk olduğu maçta tribünden atılan dolu su şişesi Volkan Babacan'ın suratına atıldı.

Devre arası öncesi kalesindeki yerini alan Başakşehirli kaleci Volkan Babacan yüzünü tribünlere döndüğü anda suratına su şişesi atıldı. Şişenin suratına gelmesiyle milli kaleci acılar içinde yerde kaldı. Alınında şişlik oluşan Volkan'a sağlık görevlileri buz tedavisi uyguladı. Fırat Aydınus tedavinin ardından 2. yarıyı başlattı.

sdkfjhsadjhsdfsdf_1

FENERBAHÇE CEZA ALIR MI?

Başakşehir'in tecrübeli file bekçisinin yaşadığı bu kötü olay sonrası akıllara 'Fenerbahçe tribün kapatma cezası alır mı?' oldu. Kadıköy'de yaşanan vahim olay sonrası gözler TFF'ye çevrildi. TFF'nin bu olay karşısında nasıl bir karar vereceği merak konusu...

BEŞİKTAŞ MAÇINA DENK GELİYOR!

Fenerbahçe Başakşehir maçında yaşanan tribün terörü sonrası taraftarların merak ettiği konu Fenerbahçe'nin ceza alıp almayacağı oldu. Bu olayla ilgili çıkacak karar sonrası eğer Fenerbahçe tribün kapatma cezası alırsa sarı-lacivertliler bir derbi kaçıracak. TFF'nin kararı sonrası eğer Fenerbahçe'ye ceza çıkarsa sarı-lacivertliler 2 hafta sonra oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini kaçırma ihtimalleri bulunuyor.

Fenerbahçe, Beşiktaş derbisini seyircisiz oynayabilir! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Başakşehir Beşiktaş Derbi Ceza volkan babacan su şişesi bün
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.