Fenerbahçe Beşiktaş derbisinde ilk yarıda 2 kırmızı kart

Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Kıyasıya süren mücadelenin ilk yarısında 1 gol 2 kırmızı kart çıktı.

Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin erken gol bulması ile sahada gerilim bir anda arttı.

Mücadelenin 22. dakikasında Oğuzhan Özyakup ile Janssen arasında gerginlik yaşandı. İki takım oyuncularının araya girmesiyle olay büyümedi. Hakem Ali Palabıyık her iki oyuncuya da sarı kart gösterdi.

İLK KIRMIZI KART QUARESMA'YA ÇIKTI

Mücadelenin ilerleyen dakikalarında da gerilim sık sık devam etti. Quaresma 41. dakikasında Valbuena'ya attığı tekme sonucu sarı kart görmesinin bir poziyon ardından Mehmet Ekici'ye yaptığı müdahale sonucu ikinci sarı kart sonucu kırmızı kart sonucu oyundan atıldı.

İLK YARI BİTMEDEN FENERBAHÇE'DE 10 KİŞİ

Birbiri ardına yapılan karşılıklı ataklar sonucu maçta temponun arttığı 45. dakikada Talisca'nın attığı pasa hareketlenen Cenk Tosun'a kayarak müdahale eden Neto, direk kırmızı kartla oyundan atıldı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş ilk yarıda yedikleri kırmızı kartlar sonucu ikinci yarıda oyuna 10 kişi devam edecek.

GÜNEŞ VE KOCAMAN DA TARTIŞTI

Penaltı pozisyonunda Medel rakibi Janssen'i yere indirmişti. Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman ile Şenol Güneş arasında bu pozisyona istinaden kısa süreli bir tartışma yaşandı.

Fenerbahçe Beşiktaş derbisinde ilk yarıda 2 kırmızı kart ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beşiktaş Derbi Quaresma Ali Palabıyık ilk yarı 2 kırmızı kart neto