Fenerbahçe, Benfica'ya gözdağı verdi!

Fenerbahçe, hazırlık maçında Cagliari'yi 2-1 mağlup etti. Sarı lacivertli takıma galibiyeti getiren goller ise 51 ve 57. dakikalarda Alper Potuk'tan geldi.

Fenerbahçe, Benfica sınavı öncesi çıktığı son hazırlık maçında Cagliari'yi 2-1 mağlup etti. Sarı lacivertli takıma galibiyeti getiren goller ise 51 ve 57. dakikalarda Alper Potuk'tan geldi.

Phillip Cocu ilk 11'de Volkan, Hasan Ali, Neustadter, Skrtel, Isla, Josef, Eljif Elmas, Alper Potuk, Valbuena, Giuliano ve Ayew'e şans verdi. Yeni transfer Andre Ayew'in 11'de çıktığı sarı lacivertli takımda Eljif Elmas da performansıyla göz doldurdu.

Beinsports'un haberine göre; Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda 7 Ağustos'ta Benfica'ya konuk olacak. Rövanş maçı ise 14 Ağustos'ta Kadıköy'de oynanacak.

Fenerbahçe, Benfica'ya gözdağı verdi! ile ilgili etiketler Fenerbahçe cagliari maçı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.