Fenerbahçe Beko'nun 2. transfer İsmet Akpınar oldu

Yeni sezonun kadro yapılanmasını sürdüren Fenerbahçe Beko, geçen sezon Bahçeşehir Koleji'nde forma giyen İsmet Akpınar ile 1+1 yıllık sözleşme imzanlandığını açıkladı. Devin Booker'dan son 2. imzayı gurbetçi guarda attıran Sarı-Lacivertliler'de sırada Achille Polonara var.

Fenerbahçe Beko, yeni transflerini tek tek açıklıyor... Sarı-Lacivertliler, Amerikalı pivot Devin Booker'dan sonra gurbetçi guard İsmet Akpınar'ı da kadrosuna kattı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız yeni sezon kadro planlamaları kapsamında, son sezonunu Bahçeşehir Koleji'nde geçiren oyun kurucu İsmet Akpınar ile 1+1 yıllık anlaşmaya vardı." denildi.

Türkiye'de daha önce Beşiktaş forması da giyen İsmet Akpınar, 2019-20 sezonunda Siyah-Beyazlı takımın başarısı için mücadele etmişti. Hamburg doğumlu oyun kurucuyu Türk basketbolseverler ALBA Berlin formasıyla da hatırlıyor.

Kariyerinde 57 ULEB EuroCup maçına çıkan 1995 doğumlu İsmet Akpınar, bu karşılaşmalarda 6 sayı ve 1,5 asist ortalamaları tutturdu. İsmet Akpınar, Almanya Milli Takımı'nın formasını alt yaş gruplarında ve A takım seviyesinde pek çok kez giydi.

Dün 6 isimle yollarını ayırdığını açıklayan Fenerbahçe Beko'nun İspanya'nın Saski Baskonia takımından İtalyan uzun forvet Achille Polonara'yı da kısa süre içinde açıklaması bekleniyor.

Fenerbahçe Beko'nun 2. transfer İsmet Akpınar oldu ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko İsmet Akpınar THY Euroleague
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.