Fenerbahçe Beko'dan ayrılan basketbolcu Ahmet Düverioğlu, Frutti Extra Bursaspor ile anlaştı

Frutti Extra Bursaspor, Fenerbahçe Beko'dan Ahmet Düverioğlu'nu kadrosuna kattı. Ayrılık sonrası 6 sezondur kulüpte forma giyen pivot Ahmet Düverioğlu için sosyal medyadan paylaşım yapan Fenerbahçe, "Altı sezon boyunca formamızı giyen ve başta Euroleague şampiyonluğumuz olmak üzere bu süreçteki başarılarımızda pay sahibi olan Ahmet Düverioğlu ile yollarımız ayrılmıştır. Katkılardan dolayı değerli sporcumuza teşekkür eder, kariyerinin yeni döneminde başarılar dileriz" ifadelerine yer vermişti.

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bursaspor, transferde hız kesmiyor. Yeşil-beyazlı kulüp, Fenerbahçe Beko'dan Ahmet Düverioğlu’nu kadrosuna kattığını açıkladı.

"Hoş Geldin Ahmet Düverioğlu" başlığıyla verdiği bilgilendirme mesajında Bursaspor, transferi şu sözlerle duyurdu:

"Kulübümüz, Fenerbahçe'nin 29 yaşındaki pivotu Ahmet Düverioğlu ile anlaşma sağladı. Düverioğlu'na hoş geldin diyor, kendisine başarılı bir sezon diliyoruz."

Fenerbahçe Beko'dan ayrılan basketbolcu Ahmet Düverioğlu, Frutti Extra Bursaspor ile anlaştı

Fenerbahçe Beko'dan ayrılan basketbolcu Ahmet Düverioğlu, Frutti Extra Bursaspor ile anlaştı - Resim : 2

Fenerbahçe Beko'dan ayrılan basketbolcu Ahmet Düverioğlu, Frutti Extra Bursaspor ile anlaştı - Resim : 3

Fenerbahçe Beko'dan ayrılan basketbolcu Ahmet Düverioğlu, Frutti Extra Bursaspor ile anlaştı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko Frutti Extra Bursaspor ahmet düverioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.