Fenerbahçe Beko'da Nando De Colo şoku... Sarı-Lacivertliler sakatlıklardan kurtulamıyor

Fenerbahçe Beko'da Danilo Barthel ve Devin Booker'dan sonra Nando De Colo ile Jan Vesely de sakatlandı... Dün akşam ASVEL maçında sakalanarak oyundan çıkan Fransız guardın sol el 2. tarak kemiğinde kırık, Jan Vesely’nin ise sağ ayak bileğinde burkulmaya bağlı bağ yaralanması oluştuğu açıklandı.

Fenerbahçe Beko'da Nando De Colo şoku... THY Euroleague'in 17. haftasında dün akşam Fransa'nın ASVEL takımını 84-82 mağlup olan Sarı-Lacivertliler'in Fransız yıldızı Nando De Colo'nun elinde kırık, Jan Vesely'nin ise ayağında bağ yaralanması tespit edildi.

Kulüpten yapılan açıklamada sarı-lacivertli ekibin deplasmanda oynadığı maçta sakatlanan oyuncuların ilk kontrollerinin Fransa'da gerçekleştirildiği belirtilerek, "Nando De Colo’nun sol el 2. tarak kemiğinde kırık meydana gelmiş ve Jan Vesely’nin sağ ayak bileğinde burkulmaya bağlı bağ yaralanması oluşmuştur." denildi.

Her iki basketbolcunun tedavi programının İstanbul’da yapılacak tetkiklerin ardından netleşeceği kaydedildi.

TAM TOPARLANIYOR DERKEN...

Baş antrenör Sasha Djordevic maçına ardından sakatlıkla ilgili "Nando’nun durumu biraz ciddi. Keşke hiç olmasaydı, hem onun adına, hem kulübümüz hem de kendi adıma çok üzgünüm. Jan da aynı şekilde. Çok fiziksel maçtı ve ikisine çok ihtiyacımız vardı." demişti.

Danilo Barthel ve Devin Booker sakatlanınca uzun rotasyonu yara almış ve yeni transfer yapılmıştı.

 

Fenerbahçe Beko'da Nando De Colo şoku... Sarı-Lacivertliler sakatlıklardan kurtulamıyor ile ilgili etiketler Jan Vesely Fenerbahçe Beko Nando De Colo THY Euroleague
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.