Fenerbahçe Beko Rusya'da averaj düzeltti

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines Euroleague'de son 8 maçında sekizinci galibiyetine farklı skorla ulaştı. Rusya deplasmanında Khimki'yi 107 - 76 mağlup eden sarı lacivertli takım 8. sıraya yükseldi. Fenerbahçe Beko 31 sayı fark atarak uzun süre sonra averajını da artıya çevirmiş oldu. Nando de Colo attığı 18 sayı ile Fenerbahçe'nin en skorer ismi olurken sarı lacivertilerde 6 oyuncu çift haneli skor üretti.

Rusya'nın başkenti Moskova'daki Mytishchi Arena'da oynanan maça Fenerbahçe, Jan Vesely, Marko Guduric, Nando De Colo, Edgaras Ulanovas, Ahmet Düverioğlu beşiyle başladı.

Dengeli başlayan maçın 6. dakikası 15-15 eşitlikle geçildi. Jan Vessely'nin üst üste bulduğu sayılarla 19-17 öne geçen sarı-lacivertli ekip, ilk çeyreği de 23-22 üstünlükle kapadı.

İkinci çeyreğe 6 sayılık bir seriyle başlayan ev sahibi ekibe Lorenzo Brown'ın basketleriyle karşılık veren ve 30-28 öne geçen Fenerbahçe Beko, iyi savunma yaptığı bu bölümde farkı çift haneye çıkardı: 45-32. Farkın açılmasına engel olmak isteyen Rus temsilcisi son dört dakikada 9 üçlük denemesinden 4'ünde başarılı olurken, sarı-lacivertli takım soyunma odasına 53-44 önde gitti.

Fenerbahçe Beko Rusya'da averaj düzeltti

Marko Guduric, Edgaras Ulanovas ve Nando de Colo'nun üst üste üçlükleriyle üçüncü çeyreğe çok hızlı başlayan konuk ekip, farkı 18 sayıya kadar çıkardı: 62-44. Oyunun temposunu kontrol eden sarı-lacivertli takım, son çeyreğe 26 sayı farkla girdi: 83-57.

6 oyuncunun çift haneli skorlara ulaştığı Fenerbahçe Beko, rakibini 31 sayı farkla 107-76 yendi.

Fenerbahçe Beko Rusya'da averaj düzeltti - Resim : 2

Sezona kötü başlamasına karşın iyi bir çıkış yakalayan Fenerbahçe Beko, son 8 maçından da galibiyetle ayrıldı. Sarı-lacivertli ekip, bu sezon 13. galibiyetini elde etti.

Fenerbahçe Beko aldığı bu farklı galibiyetle sayı (107) ve verimlilik puanı (155) rekorlarını da kırdı.

Nando De Colo kaydettiği 18 sayıyla takımın skoreri olurken; Lorenzo Brown 17, Jan Vesely 15, Marko Guduric ile Dyshawn Pierre 14’er, Jarell Eddie de 10 sayıyla galibiyete önemli katkı verdi.

Çeyrek Skorları:
1.Çeyrek: 22-23
2.Çeyrek: 22-30
3.Çeyrek: 13-30
4.Çeyrek: 19-24

Fenerbahçe Beko Rusya'da averaj düzeltti ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko Rusya Moskova khimki turkish airlines euroleague
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.