Fenerbahçe Beko play-off'u garantiledi

THY Euroleague'e kötü bir başlangıç yapan ancak sonradan toparlayan Fenerbahçe Beko, Bayern Münih'i deplasmanda yenerek play-off'u garantiledi. 20 galibiyetle 5. sırada yer alan Sarı-Lacivertliler kalan 3 maçını da kazanıp normal sezonu ilk 4 içinde bitirmeyi hedefliyor.

Fenerbahçe Beko, THY Euroleague'in 32. hafta maçısında Bayern Münih'i deplasmanda 68-77 mağlup ederek Play-Off'u garantiledi.

İlk yarıyı 34-35 önde tamamlayan Sarı-Lacivertliler maçı da 68-77 kazandı ve Anadolu Efes'in ardından Play-Off'lara kaldı. Igor Kokoskov'un takımı son 6 maçın 5'inden galip ayrıldı. Alman ekibi evinde oynadığı son maçta Efes'i 80-79 mağlup etmişti.

21 sayı, 27 verimlilik puanıyla maçın adamı seçilen Fransız guard Nando De Colo, "Çok önemli bir galibiyet. İki maçımız daha var ama 40 dakika boyunca oynadık. Ve sanırım bütün maç boyunca bu sezon ilk defa 40 dakika oynadık. Zor olacağını biliyorduk ama hiç geri adım atmadık" dedi. Fransız yıldız "Adım adım ilerlememiz gerekiyor. Sezon başında ve sezon içerisinde hep bunu söyledim. Bu akşamın galibiyetini kutlayıp devam etmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Beko play-off'u garantiledi

15 sayı-25 verimlilik puanıyla galibiyette önemli rol oynayan Çek pivot Jan Vesely ise şunları söyledi: "Sezonun maçını kazandık. Odaklandığımız için, 40 dakika boyunca konsantre olduğumuz için çok mutluyum. Takım galibiyeti bu. Birçok oyuncunun katkısı oldu. Takımca kazandık. Sezona öyle bir başladık ki play-off’a kalmamızın mümkün olabileceğini düşünmemiştim ama çok çalıştık ve play-off’u garantiledik."

Fenerbahçe Beko play-off'u garantiledi ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko Jan Vesely Bayern Münih Nando De Colo THY Euroleague
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.