Fenerbahçe Beko'dan Fethiye'ye 39 sayı fark

ING Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftasında Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'u ağırlayan Fenerbahçe Beko, parkeden 113-74 galip ayrıldı. Sarı-Lacivertliler bu sonuçla ligde 3'te 3 yaparken, ligin yeni ekibi ise oynadığı 3. maçı da kaybetti.

ING Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftasında Fenerbahçe Beko ile Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, Ataşehir'de karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler maçtan 39 sayı farkla galip ayrıldı: 113-74. 

Fenerbahçe Beko'a yeni transferlerden Jarrell Eddie 18 sayıyla takımının en skorer ismi oldu. Onu, 17 sayı üreten Bobby Dixon takip etti. Hafta içi Euroleague'de ezeli rakibi Anadolu Efes'i yenerek yükselişini sürdüren Kokoskov'un takımı, THY Euroleague'de 2'de 2 yaptıktan sonra lige 3'te 3'le başlamış oldu.

ÖMER ONAN GURUR DUYDU

Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su Ömer Onan, maçta büyük bir gurur yaşadı. Fenerbahçe'nin eski kaptanlarından ve yöneticilerinden olan Onan'ın 2002 doğumlu oğlu Yiğit Onan, bu sezon ilk kez resmi bir maçta forma giydi. 2.07'lik pivot 7.46 dk süre aldığı maçı 2 sayıyla tamamladı.

Fethiye ekibinde ise Amerikalı forvet Abdul-Malik Abu 30 sayıyla maçın en skoreri oldu. Konuk ekip lige 3'te 0'la başladı.

Fenerbahçe Beko'dan Fethiye'ye 39 sayı fark ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko Basketbol Ömer Onan Yiğit Onan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.