Fenerbahçe Beko 82 - 69 Büyükçekmece Basketbol | Maç özeti...

Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 17. hafta maçında Büyükçekmece Basketbol'u 82-69 mağlup etti.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 17. hafta maçında Fenerbahçe Beko, Onvo Büyükçekmece Basketbol'u 82-69 mağlup etti.

Sarı-lacivertliler ligdeki 15. galibiyetini alırken, Onvo Büyükçekmece Basketbol ise 11. kez mağlup oldu.

MAÇ ÖZETİ:

Birinci periyotta ilk 5 dakikalık bölüm, Weber, Sajus ve Rivers'ten bulduğu pota altı sayılarıyla konuk ekibin 8-14 üstünlüğüyle geçildi. Başantrenör Dimitris Itoudis'in itirazdan teknik faul aldığı sonraki bölümdeyse sarı-lacivertli ekip, oyuna ağırlığını koyan Edwards ve Guduric'in 3 sayılık atışlarından bulduğu sayılarla periyodu 25-20 önde tamamladı.

İkinci periyotta ev sahibi ekip daha etkili bir oyun ortaya koydu. Guduric ve Samet Geyik'ten gelen üçlüklerle bitime 6 dakika 45 saniye kala farkı 10 sayıya kadar çıkaran (34-24) Fenerbahçe Beko, rakip takımda 10 sayı bulan Crawford'un iyi oyununa rağmen üstünlüğünü çeyrek sonuna kadar sürdürdü ve devreye 48-43 önde girdi.

Konuk Onvo Büyükçekmece Basketbol, üçüncü çeyreğin ilk bölümünde Crawford ve Weber'den bulduğu sayılarla farkı eriterek beraberliği yakaladı: 52-52. Ancak Melih Mahmutoğlu ve Edwards'dan gelen üçlüklerle oyuna tekrar ağırlığını koyan sarı-lacivertliler, üçüncü çeyreği de 63-55'lik skorla üstün bitirdi.

Son periyotta Fenerbahçe Beko oyun üstünlüğünü elden bırakmadı. Bitime 7 dakika kala 13'le maçtaki en yüksek farkı yakalayan (70-57) sarı-lacivertliler, Edwards'ın asistleri, Melih Mahmutoğlu'nun üçlükleri ve Metecan Birsen'in de pota altı sayılarıyla bu farkı koruyarak karşılaşmadan 82-69'luk skorla galip ayrıldı.

MAÇIN KARNESİ:

Hakemler: Kerem Baki, Ziya Özorhon, Erhan Gürsel.

Fenerbahçe Beko: Motley 10, Metecan Birsen 11, Şehmus Hazer 3, Wilbekin 5, Edwards 13, Samet Geyik 6, Melih Mahmutoğlu 17, Hayes-Davis 2, Pierre, Guduric 15.

Onvo Büyükçekmece Basketbol: Crawford 19, Weber 18, Can Kurt, Harris 2, Muhammet Güneş, Metehan Akyel, Yesukan Onar 5, Yiğit Can Vardal, Sajus 14, Rivers 8, Mehmet Alemdaroğlu, Tayfun Erülkü 3.

1. Periyot: 25-20.

Devre: 48-43.

3. Periyot: 63-55.

Fenerbahçe Beko 82 - 69 Büyükçekmece Basketbol | Maç özeti... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko Büyükçekmece Basketbol Süper Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.