Fenerbahçe Beko seriyi 4 maça çıkardı, Bitci Baskonia Vitoria-Gasteiz sadece 53 sayı atabildi

Fenerbahçe Beko, THY Euroleague'in 16. haftasında Bitci Baskonia Vitoria-Gasteiz'i ağırladı... Rakibini 53 sayıda tutan Sarı-Lacivertliler dört maçlık galibiyet serisi yakalamış durumda... Sasha Djordevic'in takımı, 17. haftada ASVEL'e konuk olacak 2021'i ise 29 Aralık'ta evine oynayacağı Real Madrid maçıyla tamamlayacak.

THY Euroleague'de çift maç haftasını kayıpsız geçen Fenerbahçe Beko, dört maçlık galibiyet serisi yakaladı. Ataşehir'de önce Maccabi'yi deviren Sarı-Lacivertliler dün akşam da İspanyol ekibi Bitci Baskonia Vitoria-Gasteiz'i 75-53'le geçti. 

Sekiz maçta tek galibiyetlik kötü seriden çıkan Fenerbahçe Beko, AS Monaco, Zenit, Maccabi Tel-Aviv ve Baskonia'yı üst üste devirerek galibiyet sayısını yediye yükseltti.

Son 6 maçında yalnızca bir kez kazanan ve son maçın da Anadolu Efes'e Sinan Erdem'de 87-72 mağlup olan Baskonia'nın toplamda beş galibiyeti bulunuyor. Bask ekibini F.Bahçe'nin eski koçlarından Nevan Spahija çalıştırıyor.

Salon: Ülker Spor ve Etkinlik

Hakemler: Robert Lottermoser (Almanya), Piotr Pastusiak (Polonya), Milos Koljensic (Karadağ)

Fenerbahçe Beko: Henry 6, Melih Mahmutoğlu 3, Pierre 4, Vesely 13, Booker 8, De Colo 17, Guduric 7, Polonara 15, Metecan Birsen, Şehmus Hazer 2, Tarık Biberovic

Bitci Baskonia: Peters, Baldwin 5, Fontecchio 5, Sedekerskis 8, Enoch 14, Granger 8, Costello 5, Giedraitis 2, Nnoko 2, Kurucs 4

1. Periyot: 19-14

Devre: 43-28

3. Periyot: 55-43

Fenerbahçe Beko seriyi 4 maça çıkardı, Bitci Baskonia Vitoria-Gasteiz sadece 53 sayı atabildi ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko Saski Baskonia THY Euroleague Nando De Colo
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.