Fenerbahçe Beko, Bayern Münih'e de yenildi... Euroleague'de kabus sürüyor

Fenerbahçe Beko, Münih deplasmanında istediğini alamadı... THY Euroleague'de bir türlü ritm bulamayan Sarı-Lacivertliler, aynı galibiyet sayısında olduğu Alman ekibiyle Münih kentindeki Audi Dome Salonu'nda karşılaştı. Milano maçındaki 43 sayılık faciayı unutturmak ve çıkışa geçmek isten Djordevic'in takımı yine mağlup oldu.

Fenerbahçe Beko, THY Euroleague'in 10. hafta maçında Bayern Münih'le deplasmanda kozlarını paylaştı. Sezona 9 maçta 3 galibiyetle başlayan ve son maçında evinde Olimpia Milano'ya 43-68 mağlup olarak hayal kırıklığı yaratan Sarı-Lacivertliler telafi peşindeydi ancak Almanlar kazandı: 71-63

8. haftada CSKA Moskova'yı deplasmanda mağlup ederek bu sezonki şanssız yenilgileri unutturan Sasha Djordevic'in takımı Ataşehir'de 43 sayıda kaldığı Milano maçı sonrası yeni bir krize girmişti. Bu yenilgiyle kriz derinleşti.

Andrea Trinchieri yönetimindeki Bayern Münhi ise Ligde aynı galibiyet ve yenilgisine sahipti. Bu skorla Fenerbahçe Beko'nun önüne geçtiler. Onlar da son iki maçını kaybettikten sonra Fenerbahçe Beko karşısında çıkış arıyordu. Sırp forvet Vladimir Lucic 22 sayıyla maçın adamı oldu.

Fenerbahçe Beko, Bayern Münih'e de yenildi... Euroleague'de kabus sürüyor

Geçmiş karşılaşmalar:

Fenerbahçe Beko, rakibiyle bugüne dek EuroLeague’de oynadığı dokuz maçta yedi galibiyet elde etti.

2020-21 – Normal sezon – Bayern Münih 68-77 Fenerbahçe Beko
2020-21 – Normal sezon – Fenerbahçe Beko 71-75 Bayern Münih
2019-20 – Normal sezon – Fenerbahçe Beko 90 - 82 Bayern Münih
2018-19 – Normal sezon - Bayern Münih 90 – 86 Fenerbahçe Beko
2018-19 – Normal sezon - Fenerbahçe Beko 88 – 84 Bayern Münih
2015-16 – Normal sezon - Bayern Münih 67 – 84 Fenerbahçe
2015-16 – Normal sezon – Fenerbahçe 74 – 67 Bayern Münih
2014-15 – Normal sezon - Fenerbahçe Ülker 87 – 81 Bayern Münih
2014-15 – Normal sezon - Bayern Münih 86 – 93 Fenerbahçe Ülker

Fenerbahçe Beko, Bayern Münih'e de yenildi... Euroleague'de kabus sürüyor - Resim : 2

DJORDEVİC'TEN 43 SAYINI İZAHI...

"Böyle bir maçtan sonra ne denir bilmiyorum. Sadece Milano’yu tebrik ediyorum. Çok hak ettiler. Fiziksel olarak ve agresiflik olarak çok hazırlardı. Maça çok iyi başladılar. Biz ilk çeyrekte sayı bulamadık o da maçın genel seyrini belirlemiş oldu. İnanılmaz üçlükler vardı. Böyle bir mağlubiyeti tamamen üstüme alıyorum. Kesinlikle oyunculara değil. Çok farklı oynayabilirdik. Çok eksiklerimiz vardı. Milano'da da tam aksine inanılmaz mücadele ve istek vardı. Bizden bir adım öndeydiler. Birkaç gün sonra yine maçımız var. O yüzden enerjimizi toparlayıp, o maça hazırlanmamız gerekiyor."

Fenerbahçe Beko, Bayern Münih'e de yenildi... Euroleague'de kabus sürüyor ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko Bayern Münih THY Euroleague
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.