Fenerbahçe bayrağını yakanlarla ilgili flaş gelişme! Yakalanan 4 kişinin cezası belli oldu...

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde asılı olan Fenerbahçe bayrağını yakarak indiren 4 Beşiktaş taraftarı gözaltına alındı.

Fenerbahçe erkek basketbol takımının THY Euroleague'de şampiyonluğa ulaşmasının ardından 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne asılan bayrak, dün akşam Beşiktaş'ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından siyah-beyazlı bir grup taraftar tarafından yakılarak denize atıldı.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞMIŞLARDI

Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ekipleri, olay sonrası başlatılan soruşturmada, Fenerbahçe bayrağını yakarak denize atan Beşiktaşlı 3 taraftar ve bu çirkin anların görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan 1 kişiyi gözaltına aldı. Olaya karıştıkları belirlenen 2 taraftarın da yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

1 YIL MEN EDİLDİLER

Gözaltına alınan 4 Beşiktaş taraftarı hakkında idari olarak 1 yıl spor müsabakalarını izlemekten men cezası ile sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair 6222 sayılı yasa kapsamında adli işlem başlatıldı.

Fenerbahçe bayrağını yakanlarla ilgili flaş gelişme! Yakalanan 4 kişinin cezası belli oldu... ile ilgili etiketler Beşiktaş Fenerbahçe bayrak yakma yakalandı
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.