Fenerbahçe Başakşehir maç özeti

Fenerbahçe Başakşehir maç özeti... Süper Lig'de Fenerbahçe ile Başakşehir karşı karşıya geldi. Taraftarlar bu maçın özetini merak ediyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe Başakşehir maç özeti... Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe sahasında Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Futbolseverler bu maçın özetini izlemek istiyor ve golleri merak ediyor. İşte maçın özeti ve goller...

Fenerbahçe Başakşehir maç özeti

FENERBAHÇE BAŞAKŞEHİR MAÇ ÖZETİ

79'
Medipol Başakşehir'de son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Rijad Bajic, Junior Caiçara'nın yerine oyuna dahil oluyor.
78'
Sağ kanattan gelişen atakta Junior Caiçara'nın pasıyla ceza alanı içinde topla buluşan Edin Visca, sol ayağıyla bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak top üstten auta çıkıyor.
71'
Mehmet Topal'ın pasıyla ceza alanı sağ çaprazında topla buluşan Mauricio Isla, altıpasa doğru Elif Elmas'a topu çıkarıyor. Elif Elmas'ın vuruşunda top Gael Clichy'den geri dönüyor. Elif Elmas, bir kez daha dönerek vuruşunu yapıyor ancak top yandan auta gidiyor ve Fenerbahçe net bir fırsattan yararlanamıyor.
68'
Andre Ayew'in pasıyla savunmanın arkasına sarkan Islam Slimani için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.
67'
Marcio Mossoro'nun pasıyla topla buluşan Milos Jojic, Mauricio Isla'dan sıyrıldıktan sonra ceza yayı içinden yerden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Harun Tekin soluna giden topu yatarak kontrol ediyor.
65'
Tehlikeli noktadan kazanılan serbest vuruş için topun başına Yassine Benzia geçiyor. Yassine Benzia'nın ortasında Mehmet Topal arka direkte kafa vuruşunu yapıyor ancak top farklı şekilde yandan auta çıkıyor.
65'
Fenerbahçe'de ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Mehmet Topal, Diego Reyes'in yerine oyuna dahil oluyor.
65'
Yassine Benzia, sağ kanattan ceza alanı içine girmek üzere iken Eljero Elia'nın müdahalesiyle yerde kalıyor. Pozisyon sonrasında Eljero Elia sarı kart görüyor.
64'
Medipol Başakşehir'de ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. İrfan Can Kahveci yerini Milos Jojic'e bırakıyor.
63'
Medipol Başakşehir, Edin Visca ile sağ kanattan köşe vuruşu kullanıyor. Visca'nın ortasında Mahmut Tekdemir ön direkte kafa vuruşunu yapıyor ancak top yandan auta çıkıyor.
60'
Yassine Benzia'nın şutu öncesi Alexandu Epureanu'nun Jailson'a kayarak yaptığı sert müdahale sonrasında hakem Ali Palabıyık oyunu avantaja bırakıyor. Atak sona erdikten sonra ise sarı kartını Alexandu Epureanu'ya gösteriyor.
60'
Yassine Benzia'nın ceza yayı içinden yaptığı vuruşta Manuel Da Costa'tan seken top kornere çıkıyor.
59'
Fenerbahçe'de ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Yassine Benzia, Michael Frey'in yerine oyuna dahil oluyor.
58'
İrfan Can Kahveci, Jailson'a orta alanda arkadan yaptığı müdahale sonrasında hakem Ali Palabıyık'tan sarı kart görüyor.
57'
Edin Visca'nın pasıyla ceza yayının sağında topla buluşan Eljero Elia, bekletmeden sağ ayağının içiyle vuruşunu yapıyor. Kaleci Harun Tekin'i geçen top az farkla yandan auta çıkıyor.
53'
Emmanuel Adebayor için bir kez daha bayrak havaya kalkıyor.
52'
Junior Caiçara'nın uzun pasına hareketlenmek isteyen Emmanuel Adebayor için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.
48'
Köşe bayrağına yakın bir noktadan Mauricio Isla, sağ kanattan ortasını yapıyor. Elif Elmas, ceza alanı içinden kafa vuruşunu yapıyor ancak top az farkla yandan auta çıkıyor.
47'
Hasan Ali Kaldırım'ın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Medipol Başakşehir savunması ön direkte topu karşılıyor.
46'
Mauricio Isla'nın sağ kanattan ortasında Elif Elmas, penaltı noktasının gerisinden yatarak vuruşunu yapıyor ancak savunmaya çarpan top kornere çıkıyor.
46'
Medipol Başakşehir, ikinci yarıya oyuncu değişikliği yaparak başlıyor. Eljero Elia, Stefano Napoleoni'nin yerine oyuna dahil oluyor.
46'
İkinci yarı Fenerbahçe'nin vuruşuyla başlıyor.
45'
Hakem Ali Palabıyık'ın düdüğüyle ilk yarı golsüz eşitlikle sona eriyor.
45'
Fenerbahçe için bir fırsat daha kaçıyor. Andre Ayew'in pasıyla sol çaprazda topla buluşan Hasan Ali Kaldırım, sol ayağıyla çok sert vuruyor. Penaltı noktasının yanında Elif Elmas'a çarpan topu kaleci Mert Günok müthiş bir refleks göstererek çıkarmayı başarıyor.
45'
Maçın ilk yarısına oynanmamış süre olarak en az 2 dakika ilave ediliyor.
43'
Fenerbahçe, net bir fırsattan yararlanamıyor. Andre Ayew'in pasıyla ceza alanı hemen içinde topla buluşan Islam Slimani, göğüsüyle topu önüne indirdikten sonra sağ ayağıyla yerden vuruşunu yapıyor. Kaleci Mert Günok sağına giden topu uzanarak çelmeyi başarıyor. Atağın devamında dönen topu iyi takip eden Elif Elmas, altıpasın solundan şutunu çekiyor ancak kaleci Mert Günok bir kez daha başarılı ve gole izin vermiyor.
40'
Manuel Da Costa, Jailson'a orta alanda kayarak yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart görüyor.
38'
Medipol Başakşehir, önemli bir fırsattan yararlanamıyor. Edin Visca'nın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Roman Neustadter'den seken top Marcio Mossoro'nun önünde kalıyor. Marcio Mossoro, penaltı noktasının gerisinden yerden vuruşunu yapıyor ancak top az farkla yandan auta gidiyor.
38'
Hızlı gelişen Medipol Başakşehir atağında Roman Neustadter, topsuz alanda rakibinin formasından çekerek düşürüyor. Hakem Ali Palabıyık oyunu avantaja bırakıyor ve oyun durduktan sonra sarı kartını Roman Neustadter'e çıkarıyor.
37'
Mahmut Tekdemir'in uzak mesafen yaptığı vuruşu kaleci Harun Tekin iki hamlede topu kontrol ediyor.
34'
Diego Reyes, Mahmut Tekdemir'e yaptığı sert müdahale sonrasında maçta ilk sarı kartı gören isim oluyor.
30'
Hasan Ali Kaldırım'ın pasıyla topla buluşan Islam Slimani, İrfan Can Kahveci'den sıyrıldıktan sonra ceza alanı hemen dışı sol çaprazdan şutunu çekiyor ancak top az farkla üstten auta çıkıyor.
28'
Hasan Ali Kaldırım'ın sol çaprazdan yaptığı vuruşta takım arkadaşı Islam Slimani'den seken top auta çıkıyor.
25'
Michael Frey için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.
20'
Andre Ayew'in sağ kanattan ortasında Medipol Başakşehir savunması topu ceza alanı dışına uzaklaştırıyor.
16'
Bu kez Medipol Başakşehir etkili geliyor. Edin Visca'nın pasıyla ceza yayı gerisinde topla buluşan İrfan Can Kahveci, sol ayağıyla vuruşunu yapıyor. Savunmada Diego Reyes'ten seken top az farkla kale direğinin yanından kornere çıkıyor.
15'
Fenerbahçe, gole çok yaklaşıyor. Sağ kanattan gelişen atakta Mauricio Isla'nın pasıyla ceza alanı içinde topla buluşan Islam Slimani, topu Andre Ayew'e aktarıyor. Andre Ayew, rakibinden sıyrıldıktan sonra penaltı noktasının önünden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Mert Günok ayaklarıyla gole izin vermiyor.
15'
Stefano Napoleoni'nin pasıyla ceza alanı sol çaprazında topla buluşan Mahmut Tekdemir, ortasını yapıyor ancak top kaleci Harun Tekin'de kalıyor.
13'
Sağ kanattan Michael Frey'in yerden ortasında Alexandu Epureanu ön direkte topu karşılıyor.
10'
İrfan Can Kahveci'nin sağ kanattan ortasında arka direkte Stefano Napoleoni'nin önünden geçen top auta çıkıyor.
8'
Medipol Başakşehir, Edin Visca ile sağ kanattan köşe vuruşu kullanıyor. Visca'nın ortasında Emmanuel Adebayor'un üzerinden geçiyor atak sonuçsuz kalıyor.
1'
Hakem Ali Palabıyık'ın düdüğüyle karşılaşma Medipol Başakşehir'in vuruşuyla başlıyor.

Fenerbahçe Başakşehir maç özeti ile ilgili etiketler Fenerbahçe Başakşehir Maç özeti geniş özet goller izle
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.