Fenerbahçe, Arda ve Ferdi'nin bonservis bedelini belirledi!

Fenerbahçe'de yeni sezonun kadro yapılanmasıyla ilgili çalışmalar sürüyor. Takımın iki yıldız ismi Arda Güler ve Ferdi Kadıoğlu bonservisleri de belirlendi.

Fenerbahçe'de yeni sezon için transfer çalışmaları başladı. Özellikle de iç transferde takımın yıldızları Arda Güler ve Ferdi Kadıoğlu'nun geleceği merak konusu.

JESUS DEVAM EDECEK

Sabah'ın haberine göre, Ferdi Kadıoğlu ve Arda Güler'in bonservis bedelleri belli oldu. Bununla beraber Jorge Jesus'un bir yıl daha Fenerbahçe'de kalmaya sıcak baktığı gelen bilgiler arasında. Henüz resmi olarak sözleşme imzalanmasa da Jorge Jesus'un gelecek yıl takımın başında kalması bekleniyor.

Fenerbahçe; Ferdi, Arda, Szalai, Crespo, Osayi Samuel, İsmail Yüksek ve Rossi gibi isimler için teklifler almaya başladı. Fakat Jesus, Arda ve Ferdi'nin takımda kalmasını istiyor.

BONSERVİS BEDELLERİ BELİRLENDİ

Ferdi'ye Ajax, Napoli, Newcastle United; Arda Güler'e ise PSG, Barcelona, Borussia Dortmund gibi ekiplerin ilgisi biliniyor.

Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu ve Arda için 20 milyon euro bonservis bedeli belirlemiş durumda. İkilinin satılmasıyla en az 40 milyon euro seviyesinde gelir elde edilmesi bekleniyor.

 

Fenerbahçe, Arda ve Ferdi'nin bonservis bedelini belirledi! ile ilgili etiketler Ferdi Kadıoğlu Arda Güler Fenerbahçe Jorge Jesus