Anadolu Efes'ten Fenerbahçe Beko'ya 32 sayı fark!

THY Euroleague'de 10'da 10 yapan Fenerbahçe Beko'nun serisine Anadolu Efes +30 sayı farkla son verdi. Daha ilk 35 dakikada 100 sayısı bulan Lacivert-Beyazlılar, ilk maçta 71-80 mağlup olduğu rakibinden rövanşı görkemli bir şekilde almış oldu. Vasilije Micic ise kariyer rekoru kırdı.

THY Avrupa Ligi'nin 26. haftası, Türk derbisine sahne oldu. Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu deplasmanda 32 sayı farkla mağlup etti: 74-106.

Sezona beklentilerin çok uzağında başlayan Fenerbahçe Beko, ilk 15 haftada sadece 5 maç kazanabilmişti. Ardından önemli bir toparlanma süreci yaşayan sarı-lacivertliler, üst üste 10 karşılaşmadan da galip ayrıldı. Anadolu Efes ise ligde son 9 karşılaşmasında sadece 2 kez yenildi.

Sonucu merakla beklenen maçta Ergin Ataman'ın Efes'i uzun yıllar unutulmayacak bir zafer yaşadı. İlk yarıyı 39-53 önde tamamlayan Lacivert-Beyazlılar, Vasilije Micic'in kariyer rekoru kırdığı maçta ezeli rakibine fark attı.

Üst üste 4. kazanan Efes'te Sırp guard Micic, 6'da 6 üçlükle 37 sayı ve 44 verimlilik puanı üretti. Fenerbahçe Beko, 15 galibiyet ve 11 mağlubiyette, Anadolu Efe ise 15 galibiyet ve 10 mağlubiyetle play-off hattında yer alıyor.

İki takım arasında THY Avrupa Ligi'nin 2. haftasında Anadolu Efes'in ev sahipliğinde oynanan karşılaşmayı, Fenerbahçe Beko 80-71 kazanmıştı.

Anadolu Efes'ten Fenerbahçe Beko'ya 32 sayı fark! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko Anadolu Efes THY Euroleague Vasilije Micic
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.