Fenerbahçe Alagöz Holding 106 - 73 Villeneuve d'Ascq LM | Finalin özeti

Kadınlar EuroLeague'in final maçında temsilcimiz Fenerbahçe Alagöz Holding ile Fransız ekibi Villeneuve-d'Ascq kozlarını paylaştı. Mücadeleyi 106-73 kazanan Sarı-Lacivertliler Avrupa şampiyonu olmayı başardı.

Kadınlar EuroLeague'in final maçında temsilcimiz Fenerbahçe Alagöz Holding ile Fransız ekibi Villeneuve-d'Ascq kozlarını paylaştı.

Mücadeleyi 106-73 kazanan Sarı-Lacivertliler Avrupa şampiyonu olmayı başardı.

Fenerbahçe Alagöz Holding bu sonuçla üst üste ikinci kez kupayı kaldırdı.

Final mücadelesine Mersin'deki Servet Tazegül Spor Salonu ev sahipiliy yaptı.

FİNALİN ÖZETİ:

Final maçının ilk periyodunda rakibi karşısında Collier, McBride ve Milic'in etkili olan Fenerbahçe Alagöz Holding bu periyonu 28-27 önde kapattı.

İkinci periyotun ilk 5 dakikası karşılıklı atılan sayılarla geçildi. Rakibi karşısında savunma ve hücumda etkili olan Fenerbahçe Alagöz, özellikle Meesseman'nin rakip pota altında sayılar buldu. Fenerbahçe Alagöz, 13 sayı farkla devreye 58-45 önde gitti.

Üçüncü periyotta rakibi karşısında hücum ve savunma üstünlüğünü sürdüren Fenerbahçe Alagöz Holding bu çeyreği 77-61 önde kapattı.

Son çeyreğe skor avantajıyla giren Sarı-Lacivertliler, bu periyodun ilk 5 dakikasında farkı 25 sayıya çıkardı (91-66). Periyodun kalan bölümünde üstünlüğünü sürdüren Fenerbahçe Alagöz Holding rakibini 106-73 yendi.

FİNALİN KARNESİ:

Salon: Servet Tazegül .

Hakemler: Ariadna Chueca (İspanya), Viola Györgyi (Romanya), Gvidas Gedvilas (Litvanya).

Fenerbahçe Alagöz Holding: Meesseman 22, Anderson 7, Milic 16, McBride 17, Collier 33, Sevgi Uzun 3, İdil Sacalir, Alperi Onar 2, Tilbe Şenyürek 2, Badiane 4, Lekovic, Laksa.

Villeneuve d'Ascq LM: Zellous 17, Smalls 12, Diaby 6, Burke 17, Salaun 12, Gueye 3, Heriaud, Abraham, Mununga, Mbaka 6.

1. Periyot: 28-27.

Devre: 58-45.

3. Periyot: 77-61.

 

Fenerbahçe Alagöz Holding 106 - 73 Villeneuve d'Ascq LM | Finalin özeti ile ilgili etiketler Fenerbahçe EuroLeague
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.