Fenerbahçe AEK maçı ne zaman? FB AEK maçı saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi B grubu 4. maçında temsilcimiz Fenerbahçe ile AEK Larnaca karşı karşıya geliyor. Sarı lacivertli taraftarlarda Fenerbahçe AEK maçı ne zaman, şifreli mi sorusuna yanıt arıyor.

UEFA Avrupa Ligi B grubu 4. maçında Fenerbahçe ile AEK Larnaca takımları karşılaşıyor. AEK Arena'da 13 Ekim Perşembe akşamında saat 19.45’te başlayacak Fenerbahçe AEK maçı EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanıyor.

Grupta oynadığı 3 karşılaşmada 7 puanı bulunan sarı-lacivertliler, müsabaka öncesi lider durumda yer alıyor. Ev sahibi ekip ise 3 puanla 3. sırada bulunuyor. İki takım arasında geçtiğimiz hafta Kadıköy'de oynanan müsabakayı Fenerbahçe 2-0 kazanmıştı.

Grupta lider durumda bulunan teknik direktör Jorge Jesus'un ekibi, maçı kazanması halinde ilk 2 yolunda en önemli rakibiyle puan farkını 7'ye yükseltecek. Sarı-lacivertliler, bu durumda gruptan ilk 2 sırada çıkmayı garantileyecek. UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon grup liderleri, son 16 turuna direkt olarak adını yazdıracak. Fenerbahçe, maçı kazanması halinde son 2 karşılaşmada liderlik mücadelesi verecek.

Fenerbahçe AEK maçı ne zaman? FB AEK maçı saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Fenerbahçe'de kas ağrısı bulunan Miha Zajc'ın yanı sıra bireysel çalışmalarını sürdüren Luan Peres, Willian Arao, Mert Hakan Yandaş ve Joshua King kadroda yer almıyor.

Muhtemel 11’ler

AEK Larnaca: Piric, Tomovic, Milicevic, Christoforou, Angel Garcia, Oier, Luis Gustavo, Mamas, Faraj, Altman, Olatunji

Fenerbahçe: Altay, Serdar, Gustavo Henrique, Szalai, Ferdi, İsmail, Crespo, Alioski, Emre Mor, Rossi, Joao Pedro

 

Fenerbahçe AEK maçı ne zaman? FB AEK maçı saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Fenerbahçe UEFA UEFA Avrupa Ligi aek
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.