"Fenerbahçe 9 kişi kalmazsa bu sezon yenilmez!"

Ahmet Ercanlar, "Fenerbahçe, ligdeki derbide Beşiktaş’ı yenerse şampiyonluk hazırlıklıkları sarı lacivertliler için başlar. Çünkü Fenerbahçe, Galatasaray’ı Kadıköy’de yener" dedi.

Hürriyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri ve Spor Arena yorumcusu Ahmet Ercanlar, sarı lacivertli takımla ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.

Alanyaspor'u 3-0 yenen Fenerbahçe için, Ahmet Ercanlar'dan çok tartışılacak sözler... Hürriyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri ve Spor Arena yorumcusu Ahmet Ercanlar, sarı lacivertlilerin Beşiktaş ve Galatasaray ile oynayacakları derbiler için iddiada bulundu...

İşte, Ahmet Ercanlar'ın çok konuşulacak o sözleri...

Aykut Kocaman çok eleştirilen bir teknik adam. İnandığı bazı doğrular var ve asla vazgeçmiyor. Kadrosu dar ve çok fazla sakatlık yaşandı. Yani sakatı çok. Alanya maçında elinde Fernandao’dan başka forvet yoktu. Bu sıkıntılı duruma rağmen takımını mükemmel hazırlamış.

Alanyaspor’un orta alanda pres yapan ve Fenerbahçe’ye boş alan bırakmayan futboluna aynı şekilde karşılık verdiler. Hücumda ve savunmada çok hızlı çoğaldılar ve birbirine hep yakın oynayan bir takım vardı. Fenerbahçe bu futbol disiplinini sürdürdüğü takdirde kolay kolay hiçbir takım onları yenemez. Şu anda Türkiye Ligi’nde oynayan bütün takımlar içinde çağdaş futbola en yakın oyunu Fenerbahçe oynuyor. Toplu savunma, takım halinde hücum, takım halinde savunma…

Aykut Kocaman kendisine inanmayanlara takımının futbolu ile yanıt veriyor. İnandığı doğrulardan asla vazgeçmiyor. Hep inandığı doğrularla ilerliyor. Bu duruma rağmen sonunda Kocaman hep kazanıyor. Konyaspor’da yarattığı küçük çaplı mucizeni bir benzerini Fenerbahçe ile yapıyor. Maça gelen her bir taraftar keyifle Saracoğlu’ndan ayrılıyor artık.

Fenerbahçe, ligdeki derbide Beşiktaş’ı yenerse şampiyonluk hazırlıklıkları sarı lacivertliler için başlar. Çünkü Fenerbahçe, Galatasaray’ı Kadıköy’de yener... Evet iddia ediyorum, Galatasaray'ı yine yener... Ve bir iddiada daha bulunayım. Eğer sahada 9 kişi kalmazsa Fenerbahçe, kolay kolay sezon sonuna kadar onları kimse yenemez...

Fenerbahçe taraftarı 40 bin kişi ile tribünleri doldurarak bu takıma inanmaya başladıklarını Alanyaspor maçında gösterdiler. Onlar havaya girerse rakiplerin işi çok zor olacak bundan sonra. Kalan haftalarda da bunları emin olun göreceğiz.

"Fenerbahçe 9 kişi kalmazsa bu sezon yenilmez!" ile ilgili etiketler Beşiktaş Fenerbahçe ahmet ercanlar