Fenerbahçe, 23 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Lincoln Henrique'yi İstanbul'a getiriyor

Fenerbahçe'nin gündemindeki Brezilyalı orta saha oyuncusu Lincoln Henrique'nin bugün İstanbul'a geleceği öne sürüldü. Brezilya basınında çıkan haberlere göre sarı-lacivertli ekip, bu transfer için 3 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. 23 yaşındaki orta sahayı Porto da transfer etmek istiyordu; ancak tercihi Fenerbahçe'den yana oldu. Lincoln Henrique geçtiğimiz sezon Santa Clara formasıyla 44 maça çıktı ve 7 gol, 10 asistlik performans ortaya koydu.

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde ilk sıralarda yer alan Santa Clara'nın Brezilyalı orta saha oyuncusu Lincoln Henrique ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

A Spor'un haberine göre; Lincoln Henrique, bugün saat 18:00-18:30 sularında İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na inerek transferin son detaylarını kulüple görüşecek.

Daha önce Portekiz basınında çıkan haberlere göre; 23 yaşındaki 10 numarayı kampa yetiştirmek isteyen sarı-lacivertlilerin başkanı Ali Koç, Santa Clara'nın Türk başkanı İsmail Uzun'la yaptığı bonservis pazarlığında istediği indirimi aldı ve 3 milyon Euro bonservis karşılığında el sıkmıştı.

Fenerbahçe, 23 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Lincoln Henrique'yi İstanbul'a getiriyor

LINCOLN HENRIQUE KİMDİR?

Tam adı Lincoln Henrique Oliveira dos olan futbolcu, 7 Kasım 1998 tarihinde Brezilya'nın Porto Alegre kentinde dünyaya geldi. Futbola ülkesinin Gremio takımının altyapısında başlayan Brezilyalı futbolcu, 2015 yılında aynı takımla profesyonel sözleşme imzaladı.

2017 yılında Süper Lig ekiplerinden Rizespor'a kiralanan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu 2018/2019 sezonunu America-MG'de kiralık olarak geçirdi. 2019/2020 sezonunda Santa Clara'ya gönderilen 1.78 boyundaki 10 numara, geçtiğimiz sezon çıktığı 44 maçta 7 gol ve 10 asist kaydederek dikkatleri üzerine çekti. Portekiz ekibiyle olan sözleşmesi 2024 yılına kadar devam eden Lincoln Henrique'nin güncel piyasa değeri ise 5 milyon Euro.

Fenerbahçe, 23 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Lincoln Henrique'yi İstanbul'a getiriyor ile ilgili etiketler Fenerbahçe Süper Lig Santa Clara Lincoln Henrique
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.