Fenerbahçe, 2022-2023 sezonunun ilk hazırlık maçına çıkıyor

Fenerbahçe, yeni hocası Jorge Jesus yönetiminde ilk maçına çıkmaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler, Kuzey Makedonya ekibi FC Shkupi ile hazırlık maçı oynayacak. Karşılaşma 22 Haziran Çarşamba günü 16.00'da Düzce Topuk Yaylası'nda gerçekleşecek.

Fenerbahçe yeni sezonun ilk maçına çıkıyor. Sarı-Lacivertliler, Kuzey Makendonya ekibi FC Shkupi ile hazırlık maçı oynayacak.

İLK MAÇ 22 HAZİRAN ÇARŞAMBA GÜNÜ 

İki takım arasındaki mücadele 22 Haziran Çarşamba günü 16.00'da Düzce Topuk Yaylası'nda karşılaşacak.

SARI LACİVERTLİKLER HENRIQUE'Yİ TRASNFER EDERKEN BRUMA'YI KİRALADI

Yeni sezon öncesi takımın başına Jorge Jesus'u getiren Fenerbahçe, transfer dönemi başlamadan önce de Santa Clara'dan Lincoln Henrique'yi transfer ederken, PSV'den Bruma'yı kiraladı.

SATIŞA ÇIKARTILAN BÜTÜN KOMBİNELER TÜKETİLDİ

Fenerbahçe taraftarı, kulübün bu adımları sonrası desteğini gösterdi. Taraftarlar satışa çıkarılan kombine biletler için stat çevresinde gece ve sabah kamp kurdu. Kulüpten yapılan açıklamada da taraftarın satışa çıkarılan kombineleri tükettiği duyuruldu. Fenerbahçe'de kombine satışı 35 bini geçtiği ve loca ve kombine satışlarıyla kulüp 400 milyon TL gelir elde edildiği iddia edildi.

Fenerbahçe, 2022-2023 sezonunun ilk hazırlık maçına çıkıyor ile ilgili etiketler Fenerbahçe FC Shkupi yeni sezon İlk hazırlık maçı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.