Fener Rum Patriği Bartholomeos, ABD Başkanı Biden ile görüşmek için Beyaz Saray'da

12 günlük ziyaret programı için ABD'ye giden Fener Rum Patriği Bartholomeos, rahatsızlık nedeniyle bir gece hastanede kaldıktan sonra taburcu edilmişti. Bartholomeos, Beyaz Saray'da ABD Başkanı Joe Biden ile bir araya geldi.

Fener Rum Patriği Bartholomeos, ABD Başkanı Joe Biden ile görüşmek için Beyaz Saray'a geldi. İkili burada bir araya geldi.

RAHATSIZLANARAK HASTANEYE KALDIRILDI

Fener Rum Patriği Bartholomeos, 12 günlük ABD ziyareti kapsamında gittiği Washington DC’de rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Uzun uçak yolculuğu ve yoğun programı nedeniyle kendisini iyi hissetmeyen Bartholomeos, doktorların tavsiyesiyle George Washington Üniversitesi Hastanesinde bir gece müşaade altında kaldı.

TÜRKİYE WASHİNGTON BÜYÜKELÇİLİĞİ PATRİĞİN ONURUNA KAHVALTI VERDİ

Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Hasan Murat Mercan, ABD'yi ziyaret eden Fener Rum Patriği Bartholomeos ve beraberindeki heyet onuruna Büyükelçilik rezidansında kahvaltı verdi.

2009'dan sonra ilk kez ABD'ye ziyaret gerçekleştiren Fener Rum Patriği Bartholomeos, Washington'daki resmi temaslarına, Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Hasan Murat Mercan'ın onuruna verdiği kahvaltı ile başladı. Rahatsızlığı sebebiyle geceyi Washington'daki bir hastanede geçiren Patrik Bartholomeos, yerel saatle sabah hastaneden çıktıktan sonra Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği rezidansına geldi.

BARTHOLOMEOS'UN ABD PROGRAMI YOĞUN

ABD’ye 23 Ekim’de giden Bartholomeos; ABD Başkanı Joe Biden'ın yanı sıra Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, Dışişleri Bakanı Antony Blinken ve Yunanistan’ın ABD Büyükelçisi Alexandra Papadopoulou ile bir araya gelecek.

AA

Fener Rum Patriği Bartholomeos, ABD Başkanı Biden ile görüşmek için Beyaz Saray'da ile ilgili etiketler Fener Rum Patriği Bartholomeos ABD Başkanı Joe Biden
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.