Felipe Melo'dan kızdıran paylaşım! Sarı-Lacivertli taraftarlardan tepki yağıyor...

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Kadıköy'de oynanan müsabakada kazanan taraf, 3-0'lık skorla sarı - kırmızılılar oldu. Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo, karşılaşmanın oynandığı sırada ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımla en çok konuşulan isimler arasındaki yerini aldı. Melo'nun 'Fener ağlama' sözleri Fenerbahçelilerin tepkisini çekti.

Fenerbahçe ile Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanan müsabakada kazanan taraf, 3-0'lık skorla Sarı-Kırmızılılar oldu. Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri Sergio Oliveira, Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi kaydetti. 

Felipe Melo'dan kızdıran paylaşım! Sarı-Lacivertli taraftarlardan tepki yağıyor...

FELIPE MELO'DAN OLAY PAYLAŞIM 

Galatasaray, bu skorun ardından Fenerbahçe ile olan puan farkını 4'e yükseltti ve liderliğini sürdürdü. Karşılaşmanın oynandığı esnada ise Sarı-Kırmızılılar'ın eski futbolcusu Felipe Melo'dan olay yaratan bir paylaşım geldi.

Twitter'dan bir video paylaşımı yapan Melo, "Fener ağlama" ve "En büyük Cimbom" ifadelerini kullandı.

Bu sözlerin ardından Fenerbahçeli taraftarlardan Felipe Melo'ya ağır tepkiler geldi. 

İŞTE O PAYLAŞIM:

 

 

Felipe Melo'dan kızdıran paylaşım! Sarı-Lacivertli taraftarlardan tepki yağıyor... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Süper Lig Spor Toto Süper Lig Derbi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.