Felç geçirdiğinde bile babasıyla görüşmedi!

Organ yetmezliği sebebiyle 71 yaşında hayatını kaybeden usta oyuncu Ercan Yazgan'ın kendisini reddeden kızı Billur Yazgan'a küs gittiği ortaya çıktı.

Geçen hafta felç geçirerek hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu Ercan Yazgan, 71 yaşında hayatını kaybetti. Yazgan'ın çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiği açıklandı.

KIZI TARAFINDAN REDDEDİLMİŞTİ

Bizimkiler dizisinde hayat verdiği "Kapıcı Cafer" ve Kaygısızlar dizisindeki "Memnun Kaygısız" tiplemeleriyle gönüllerde taht kuran Ercan Yazgan'ın ilginç bir hayat hikayesi var. Daha önce 4 kez evlenen Yazgan, kendisi gibi oyuncu olan kızı Billur Yazgan tarafından reddedildi.

ACEMİ CADI İLE ÜNLENMİŞTİ

Oyunculuk kariyerine Merve Boluğur ile birlikte rol aldığı Acemi Cadı dizisi ile başlayan Billur Yazgan, kariyerine bir süre devam ettikten sonra ise bir anda ortadan kayboldu.

Sosyal medya hesabını aktif kullanan Billur Yazgan'ın babasıyla ilgili en ufak bir detaya yer vermemesi dikkat çekti.

hayatini-kaybeden-oyuncu-ercan-yazgan-oyuncu-10639237_5669_m

Felç geçirdiğinde bile babasıyla görüşmedi! ile ilgili etiketler ercan yazgan billır yazgan kızı reddetmiş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.