Felaket geliyor! 2022'de uzak durulması gereken 3 Metaverse Coin!

Kripto Para yatırımcıları için 2022 umut ve zenginlik demek. Blockchain teknolojisini iyileştirenler bir yana Metaverse evreninde gelişmeler bitmek bilmiyor. Ancak yatırımcılar için ralli beklentisi yaratan bazı altcoinler 2022 yılı için sinyal veriyor. İşte 2022 yılında uzak durulması gereken 5 Metaverse Coin...

2022 yılında uzak durulması gereken 5 Metaverse coin araştırması yaptık. Gelecek yıl 7,5 trilyon dolarlık bir hacme kavuşacak kripto para dünyası adeta ana akım bir finans haline geldi. Ralli yaparak yatırımcısını zengin eden coinler bir yana düşmesi beklenen Metaverse coinler de kripto dünyada konuşulan konulardan. İşte 2022'de uzak durulması gereken bazı Metaverse coinler...

2022'de Uzak Durulması Gereken 5 Metaverse Coin

Star Atlas (ATLAS): Solana üzerine inşa edilen yeni nesil sanal bir metaverse olan Star Atlar çok beklenen projelerden biri olan uzay araştırma ve strateji oyunu. Oyuncular uzayda kendi arazilerini inşa edebiliyor, çeşitli gezegenleri fethedebiliyor. 253 milyon dolarlık piyasa değeri olan Star Atlas bazı kripto para uzmanlarına göre 2022'de uzak durulması gereken coinlerin başında geliyor.

Wilder World (WILD): Hala geliştirilme aşamasında olan Ethereum tabanlı 5D Metaverse olan Wilder World kullanıcıların çeşitli arabalar, spor ayakkabıları almasına olanak tanıyor. WILD Wilder World ekosisteminin token'idir. 2022'de yatırımcısını zengin edecek coinlerin dışında kalan Wilder World Metaverse'nin piyasa değeri 262 milyon dolardır.

My Neighbor Alice (ALICE): Kullancılarına sanal arazi vaad eden ve kendi adalarını inşa etmelerine olanak tanıyan blockchain tabanlı çok oyunculu bir platform olan My Neighbor Alice piyasa değeri 358 milyon dolardır. Yerel kripto para birimi ALICE'tir. Ancak 2022'de coinlerden zengin olmak istteyenlerin uzak durması gereken Metaverse coinlerden biri olarak görülüyor.

Not: Bu içerik herhangi bir yatırım tavsiyesi değildir. Bilgilendirme amaçlı üretilmiştir.

 

 

Felaket geliyor! 2022'de uzak durulması gereken 3 Metaverse Coin! ile ilgili etiketler Bitcoin metaverse coin coin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.