"Fehmi Koru ve 'ekolünün' miladı artık doldu!"

Bir süredir Cumhur İttifakı'nın 2023 seçimlerindeki adayının "Cumhurbaşkanı Erdoğan olmayabileceği" yönünde yazılar kaleme alan Abdullah Gül'ün yakın dostu Fehmi Koru'ya MHP'den tepki geldi... MHP cenahından, "Fitne yaratma uğraşına girenlerin çabası boşunadır." açıklaması geldi...

Son günlerde peş peşe kaleme aldığı yazılar ile Cumhur İttifakı'nın 2023 seçimlerinde göstereceği aday konusunda "belirsizlik" yaşandığını savunan Fehmi Koru'ya zehir zemberek bir yanıt geldi.

11'nci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yakın arkadaşı olduğu bilinen Koru'ya iddiaları nedeniyle tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, "Zillet cephesinin işi, Fehmi Koru gibilere kaldıysa durum düşünülenden de vahim demektir! Şuur kaybolunca iş denizdeki yılanlara kalmış görüntüsü vermektedir." dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Cumhur İttifakı'nda fitne yaratma uğraşına girenlerin çabasının boşuna olduğunu vurgulayarak , "Fehmi Koru ve 'ekolünün' miladı artık doldu!" ifadelerini kullandı.

Özdemir şunları kaydetti;

"Günlerden beri adeta kulağına üflenen suflelerin ve kof senaryoların peşinden koşarak yalan siyaseti çöken zillet ajansının açmaya çalıştığı yeni cephenin imdadına yetişme gayreti gösteren Fehmi Koru’nun aklı MHP’nin duruşunu, ferasetini ve ölçüsünü anlamaya yetmez. Küresel karanlık odakların yapılanmalarında kendi ülkesini tartışmaya açanların ve hatta aynı çevrelerin çalışmalarında özel davetli olarak sorumluluk üstlenenlerin kirli kalpleri, rezil ilişkileri, sinsi bağlantıları malumdur, sonları her zaman hüsrandır."

FİTNE ÇABASI

Fehmi Koru'nun çabalarını "sivil anayasa yapım sürecini sulandırma gayreti" olarak yorumlayan MHP'li İsmail Özdemir şöyle devam etti;

"Konu sadece seçim barajı değil, 21.yy’da küresel ölçekteki iddiamızı güçlendirecek, toplumsal uzlaşıyı daha sağlıklı bir kapsamda tesis edecek çalışmaların yapılmasıdır.

MHP ve Cumhur İttifakı her yönüyle şeffaf bir anlayışla duruşunu ortaya koyarken; zilletteki gizli gündem, korkaklık, bozuk ölçü ve giderek ortaya çıkan kriz haline bakmayıp, fitne yaratma uğraşına girenlerin çabası boşunadır. Fehmi Koru ve “ekolünün” miladı artık doldu!"

 

"Fehmi Koru ve 'ekolünün' miladı artık doldu!" ile ilgili etiketler Abdullah Gül Fehmi Koru Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Erdoğan MHP
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.