FED faizi kararıyla gram altın dibe çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 5 Mayıs çeyrek altının yeni fiyatı

ABD Merkez Bankası’nın (FED) Mayıs ayı toplantısında politika faizini 50 baz puan artırınca Asya piyasalarının da açılmasıyla altın fiyatlarında düşüş gözlemlendi. Gram altın 891 TL, çeyrek altın ise 1466 TL’den işlem gördü. İşte, Kapalıçarşı’da 5 Mayıs güncel altın fiyatları…

ABD Merkez Bankası (FED) beklenen politika faizini resmen açıkladı. 2000 yılından bu yana en yüksek miktarlı faiz artışının yaşandığı dakikalarda Asya piyasalarının da açılmasıyla altın fiyatlarında hareketlilik serbest piyasa öncesinde düşüşe geçti.

Enflasyon riskleri dikkate alınarak Çin’de halen daha devam eden pandemi nedeniyle tedarik zincirindeki sıkıntılar dile getirildi. Bunun yanında Rusya’nın Ukrayna’yı işgali de enflasyonun yukarı yönlü baskı oluşturduğu ve ekonomik aktiviteyi olumsuz yönde etkilediği söylendi.

Kısacası Mayıs ayı toplantısında ABD Merkez Bankası (FED) politika faizini beklendiği gibi 50 baz puan artırdı.

5 Mayıs Perşembe sabahında Asya piyasalarının açılmasıyla serbest piyasada sayılı saatler kala; gram altın 891 TL, çeyrek altın 1466 TL, yarım altın 2940 TL, tam altın 5859 TL ve Cumhuriyet altını da 5995 TL’den işlem gördü.

FED faizi kararıyla gram altın dibe çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 5 Mayıs çeyrek altının yeni fiyatı

İşte Kapalıçarşı’da 5 Mayıs Güncel Altın Fiyatları

Gram altın: 891 TL
Çeyrek altın: 1466 TL
Yarım altın: 2940 TL
Tam altın: 5859 TL
Cumhuriyet altını: 5995 TL

FED faizi kararıyla gram altın dibe çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 5 Mayıs çeyrek altının yeni fiyatı ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları gram altın çeyrek altın serbest piyasa Asya piyasaları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.