Feci kaza: Yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı! 10 ölü 45 yaralı!

Hırvatistan'ın Slavonski Brod kentinde seyir halinde yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 10 kişi hayatını kaybetti, 45 kişi de yaralandı. Kazanın olduğu otoban, yurtdışında yaşayan Türklerin rotaları üzerinde ve gurbetçiler tarafından sıklıkça kullanılıyor. Otobüsün Kosova plakalı olduğu ve Almanya'dan Kosova'ya yolculuk ettiği bilgisi verildi. Hırvatistan Başbakanı iyi dileklerini iletti.

Hırvatistan'da, yurtdışında yaşayan Türklerin de sık kullandığı bir rota üzerinde olan bir otobanda yolcu otobüsü kaza yaptı, ölü ve yaralılar var. 

ŞARAMPOLE YUVARLANDI

Hırvatistan'da başkent Zagreb ile Sırbistan sınırı arasındaki karayolu üzerinde bulunan Slavonski Brod kenti yakınlarında yerel saatle 06.00 sularında bir yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı.

Feci kaza: Yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı! 10 ölü 45 yaralı!

OTOBÜS KOSOVA PLAKALI: ALMANYA'DAN KOSOVA'YA GİDİYORDU

Hırvat polisi, kazada 10 kişinin hayatını kaybettiğini ve 45 kişinin de yaralandığını açıkladı. Yaralıların hastaneye kaldırıldığını aktaran polis, otobüsün Kosova plakalı olduğunu, Almanya'dan Kosova'nın başkenti Priştine'ye doğru seyir halinde olduğunu belirtti.

HIRVATİSTAN BAŞBAKANI AÇIKLAMA YAPTI

Yerel polis şefi Franjo Galiç, otobüste 60'tan fazla kişinin bulunduğu bilgisini paylaştı. Hırvatistan Başbakanı Andrej Plenkovic, kazadan dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirirken, hayatını kaybedenlerin yakınlarına ve Kosova halkına taziyelerini iletti. Plenkovic, "Yaralıların iyileşeceğini umut ediyoruz" ifadesini kullandı. Kazanın nedeni henüz bilinmiyor.

Feci kaza: Yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı! 10 ölü 45 yaralı! ile ilgili etiketler Kosova Hırvatistan Otobüs kaza
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.