Feci kaza sonrası ilk kez konuştu! İlker Aksum tedavi görüyor

Geçtiğimiz 29 Mayıs günü Mersin'den Adana Havalimanı'na gelirken 34 CVS 562 plakalı otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yapan oyuncu İlker Aksum, olayın ardından ilk kez önceki gün Etiler’de görüntülendi.

Oyuncu İlker Aksum, Mersin'den Adana Havalimanı'na gelirken 34 CVS 562 plakalı otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı.

 Aracıyla seyir halindeyken refüjdeki ağaca çarparak takla attığını anlatan 50 yaşındaki oyuncu İlker Aksum, kazanın şokunu günler sonra atlatabildiğini söyleyerek şu açıklamalarda bulundu;

“O arabadan sağ çıkmam mucize. 15 gündür fizik tedavi görüyorum. Şimdi zımba gibiyim”

Feci kaza sonrası ilk kez konuştu! İlker Aksum tedavi görüyor


Yeni proje müjdesini de veren Aksum, “Bir Mevlânâ projesiyle ekrana döneceğim. Onun hazırlıklarına başladım.” dedi.

 


NE OLMUŞTU?


İlker Aksum, Adana’da kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybedince kaza yapmış, takla atan araçta hasar meydana gelirken ünlü oyuncu kazayı kolundaki çizikle atlatmıştı. 29 Mayıs günü gerçekleşen kazanın ardından Aksum, sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulunmuştu.

Feci kaza sonrası ilk kez konuştu! İlker Aksum tedavi görüyor - Resim : 2


Kazayı gören çevredeki esnaf ünlü oyuncunun yardımına koşmuştu. Emniyet kemeri sıkışan Aksum'u esnaf araçtan çıkarmıştı.

Feci kaza sonrası ilk kez konuştu! İlker Aksum tedavi görüyor - Resim : 3

Oyuncu, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılmış, kısa süre sonra da taburcu edilmişti.

Ünlü oyuncuyu otomobilden çıkaran esnaf Musa Öztürk, Aksum'u kurtardığını ve sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyerek şu açıklamayı yapmıştı;

"Aracı 2 takla atarken gördük. Geldik çıkarttık.''''Emniyet kemerini ben bıçakla kestim. İyiydi bir şeyi yoktu. Ambulans gelince de ambulanstakilere de iyi olduğunu söyledi. Sonra yine de ambulanstakiler tedbiren hastaneye götürdü."

Feci kaza sonrası ilk kez konuştu! İlker Aksum tedavi görüyor - Resim : 4

EMNİYET KEMERİ KURTARMIŞ

Adana'da refüjdeki ağaca çarpıp takla atan oyuncu İlker Aksum’u takılı olan emniyet kemerinin kurtardığı belirtildi. Taklalar atıp, yol kenarına savrulan otomobilden esnaf tarafından çıkarılan Aksum'un götürüldüğü Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çekilen röntgen sonuçlarında olumsuz bir duruma rastlanmamıştı.

Feci kaza sonrası ilk kez konuştu! İlker Aksum tedavi görüyor - Resim : 5

Kaza sonrası açıklama yapan Aksum şu ifadeleri kullandı;


''Selamlar ben İlker Aksum. Talihsiz bir kaza geçirdim, olacağı varmış. Görüntülere bakınca kazanın büyük ölçekli olduğunu gördüm. Allah'a şükür hiçbir yerimde hiçbir şeyim yok. Bir tek kolumda küçük bir çizik var. Bunu da atlatırız inşallah. İlginiz için, sevginiz için, yazdığınız güzel mesajlar için hepinize çok teşekkür ediyorum.''

Feci kaza sonrası ilk kez konuştu! İlker Aksum tedavi görüyor - Resim : 6

 

 

Feci kaza sonrası ilk kez konuştu! İlker Aksum tedavi görüyor ile ilgili etiketler kaza Mersin Adana Etiler ilker aksum
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.