Feci kaza: Motosiklet sürücüsü yola savruldu! İşte korku dolu o anlar...

Bursa'da 57 yaşındaki bir motosiklet sürücüsü, karşı yönden gelerek dönüş yapmak isteyen bir işçi servisine çarptı. Korkunç kaza sonrası motosiklet sürücüsü yola savruldu. Korku dolu o anlar kameraya saniye saniye kaydedildi. İ

Bursa'da dün saat 08.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi, Panayır Mahallesi’nde korkunç bir kaza meydana geldi.

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YOLA SAVRULDU

Pınar Caddesi’nde seyreden Ayhan S. yönetimindeki motosiklet, karşı yönden gelerek Serdar Sokak’a dönüş yapmak isteyen M.K. (42) yönetimindeki işçi servisine çarptı. Yola savrulan Ayhan S. yaralandı.

SAĞLIK DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Ayhan S., ihbar üzerine kaza yerine sevk edilen sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Bursa Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Ayhan S.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Kazanın ardından gözaltına alınan servis şoförü M.K.’nin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

KAZA ANI KAMERADA

Bu arada kaza, bir aracın kamerasına yansıdı. Görüntülerde, motosikletin servis aracına çarptığı ve Ayhan S.’nin yola savrulduğu görüldü.

Feci kaza: Motosiklet sürücüsü yola savruldu! İşte korku dolu o anlar... ile ilgili etiketler kaza Motosiklet Bursa Sürücü yol

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.