Feci kaza kask kamerasında! 7 motosikletçi öldü, 15'i yaralandı

Korkunç kaza Meksika'da meydana geldi. İki tır ve bir kamyonetin de dahil olduğu kazalar sonucunda toplamda 7 motosikletçi hayatını kaybetti. Kaza anı kazaya karışan motosikletçinin kask kamerası tarafından kaydedildi.

Meksika’nın başkenti Mexico City ile Cuernavaca arasındaki karayolu üzerinde birbirine yakın mesafede ve birkaç dakika aralıklarla üç kaza meydana geldi.

Motosikletlilerin yanı sıra iki tır ve bir kamyonetin de dahil olduğu kazalar sonucunda  7 motosikletçi hayatını kaybetti. Kazadan kaçınırken birbirlerine ve yol kenarına çarpan 15 motosikletçi de yaralandı.

Kazalardan biri ise araçlara çarpmamak için frene basınca takla atarak iki otomobilin arasına düşen bir motosikletlinin kask kamerası tarafından anbean kaydedildi.

 

Feci kaza kask kamerasında! 7 motosikletçi öldü, 15'i yaralandı ile ilgili etiketler Meksika motosiklet kazası kask kamerası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.