FBI, terör örgütü DEAŞ'a gelin verdi!

Amerika yeni DEAŞ skandalı ile sarsılıyor...

"Çok gizli" bilgilere erişim yetkisi olan bir FBI tercümanının, 2014 yılında Suriye'ye giderek önemli konumdaki bir DEAŞ teröristi ile evlendiği ortaya çıktı.

CNN'in haberine göre; FBI çalışanı Daniela Greene, kurumunu aldatarak, hakkında soruşturma yürütülen yeni eşini uyarmak için Suriye'ye gitti.

"Greene" skandalı, ABD'deki DEAŞ terörüne son vermek isteyen FBI açısından "utanç verici" olarak yorumlandı.

fwefweffwefewggg

FBI çalışanı Daniela Greene'in evlendiği teröristin "sıradan bir kişi" olmadığı belirtilirken, Denis Cuspert isimli bu kişinin eski bir Alman rap şarkıcısı olduğu tespit edildi.

Almanya'da "Deso Dogg" takma adını kullanan teröristin Suriye'deki ismi ise; Abu Talha al-Almani.

Bestelediği bir şarkıda Usama Bin Ladin'i öven, eski ABD Başkanı Barack Obama'yı boğazını kesmekle tehdit eden teröristin, FBI personeli ile evlendiğinin ortaya çıkması ABD'de şok etkisi yarattı.

sIflwfwfwgg

Amerikan basınına yansıyan ilk bilgilere göre; terörist ile evlendikten haftalar sonra "korkunç bir hata yaptığını" anlayan 38 yaşındaki Greene, ABD'ye geri döndü.

Ülkesine döner dönmez tutuklanan FBI çalışanı, yetkili mercilerle işbirliği yapmayı kabul etti.

Uluslararası terörizm ile mücadelede "yanlış bilgi aktarmak" suçlamasıyla hapis cezasına çarptırılan Greene, 2 yıl cezaevinde kaldı ve geçtiğimiz yaz tahliye oldu.

fweffwefewf

2015 YILINDA ÖLDÜRÜLDÜĞÜ İDDİA EDİLMİŞTİ

ABD Başkanı Barack Obama'yı propaganda videolarıyla tehdit eden Deso Dogg lakaplı Alman rapçi Denis Cuspert'in 2015 yılında öldürüldüğü iddia edilmişti.

Konu hakkında açıklama yapan ABD Savunma Bakanlığı sözcüsü Elissa Smith, “16 Ekim'de Rakka yakınlarındaki bir hava saldırısında Denis Cuspert'in öldürüldüğünü doğrulayabilirim” ifadesini kullanmıştı. / SuperHaber Dış Haberler

FBI, terör örgütü DEAŞ'a gelin verdi! ile ilgili etiketler Tehdit DEAŞ FBI Obama
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.