Fazilet Hanım ve Kızları neden final yapıyor? Ne zaman bitecek?

Star TV ekranlarının sevilen dizisi cumartesi akşamları yayınlanıyor. Yönetmen koltuğunda Gökçen Usta'nın oturduğu diziden sevenlerini üzecek bir haber geldi. Fazilet Hanım ve Kızları için final kararı alındı. Seyirciler ise neden final kararı alındığını ve ne zaman biteceğini merak ediyorlar. Peki Fazilet Hanım ve Kızları neden final yapıyor? Ne zaman bitecek? Kaçıncı bölümde? Hangi tarihte? Detaylar haberimizde...

Oyuncu kadrosunda Nazan Kesal, Mahir Günşıray, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Afra Saraçoğlu, Alp Navruz,Tolga Güleç,Hazal Türesan ve Ecem Baltacı'nın yer aldığı dizi Fazilet Hanım ve Kızları için final kararı alındı.İzleyiiclere dizinin neden ekranlara veda edeceğini merak ediyor.Peki Fazilet Hanım ve Kızları neden final yapıyor? Ne zaman bitecek? Kaçıncı bölümde? Hangi tarihte? Merak edilen soruların cevapları deatyları ile haberimizde...

Fazilet Hanım ve Kızları neden final yapıyor? Ne zaman bitecek?

Yeni sezonu göremeden final yapacak olan dizilere bir yenisi daha eklendi. Star'ın Avşar Film imzalı iddialı dizisi Fazilet Hanım ve Kızları için final kararı alındı. Dizinin final bölümü önümüzdeki hafta çekilecek.


ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA ÇEKİLECEK

Nazan Kesal, Deniz Baysal, Afra Saraçoğlu, Mahir Günşıray, Gülsen Tuncer, Çağlar Ertuğrul, Alp Navruz, Tuğba Melis Türk, Tolga Güleç, Hazal Türesan, İdris Nebi Taşkan, Ecem Baltacı, Zerrin Nişancı, Sevinç Erol gibi isimlerin yer aldığı dizinin final bölümü önümüzdeki hafta çekilecek.


9 HAZİRAN'DA VEDA

Yapımcılığını Avşar Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Gökçen Usta'nın yaptığı, senaryosunu ise Sırma Yanık'ın kaleme aldığı "Fazilet Hanım ve Kızları" 50. bölümüyle 9 Haziran'da ekranlara veda edecek.

 

47.BÖLÜM ÖZETİ

Ece’nin yokluğunu fark eden Hazan ve Fazilet ne yapacaklarını şaşırmış halde Hazım’ın üzerine giderken, Ece’nin yokluğu Hazan’ın Fazilet’e duvar örmesine neden olur. Kudret’le yüzleşmekten köşe bucak kaçan Fazilet, kırdığı potla ne Yasemin’i ne de kendisini nasıl bir tehlikeye sürüklediğinin farkında değildir. Hazan annesinin taktikleriyle hareket etmeye karar vererek Yağız’a hayatının şokunu yaşatan hamleyi yapar. Sinan’ın Hazan üzerinde kurduğu duygusal baskı çok ağırken, Yağız öğrendiği gerçekle herkesi karşısına alacaktır. Yağız’ın öfkesi karşısında Hazım’ın eli kolu bağlanmıştır. Hazan ve Yağız’ı da ağır bir yüzleşme bekliyordur.

46.BÖLÜMDE YAŞANANLAR
Sinan’ın Hazan üzerinde kurduğu baskı arttıkça Hazan’ın hafızasını kaybetmediğini anlaması uzun sürmez. Gerçeklerle tehdit edilen Hazan, Yağız’ı kaybetmemek adına Sinan’a boyun eğmek zorunda kalırken, Yağız babasının Kerime’yi sakladığından emin herkesten gizli Cemal Yıldız’ın peşine düşer. Özenerek kurduğu planıyla bir yandan Gökhan’ın güvenini kazanırken diğer yandan Yasemin’i köşeye sıkıştıran Kudret, Egemenler için büyük tehlikedir. Hazan’ın acısına dayanamayan Fazilet tehlikeli bir oyuna girer. Annelik içgüdüsü Fazilet’i Yasemin’in kucağına atarken Yasemin’in de tek umudu Fazilet’tir. Nefret dolu intikam planını ince ince işleyen Sinan abisinin ihanetinin belgesiyle karşılaştığında oyun artık daha sert hal alırken, Yağız etrafına örülen gizemi çözmeye adım adım yaklaşır. Hiç beklemediği anda karşısında Kudret’i gören Fazilet ise geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalacaktır.


45.BÖLÜM ÖZETİ

Sinan’ın intikam oyunu herkes için yıpratıcı oluyor...

Sinan, hafıza kaybı yalanıyla sonuçları herkes için yıkıcı olacak olan intikam oyununun ilk adımlarını atar. Sinan’ın durumu, Hazım’ı Yağız ve Hazan’la bir kez daha karşı karşıya getirir. Yağız, kardeşi uğruna Hazan’ı bir kez daha yaralamak zorunda kalırken, Sinan’ın hedefinde sadece Hazan değil, Fazilet de vardır. Sinan’ı görmek isteyen Kerime’nin baskısı altında bunalan Hazım’ın bir anlık tedbirsizliği Yağız’ın var gücüyle Kerime’nin peşine düşmesini sağlar. Yağız, adım adım büyük gerçeğe yürürken Sinan’ın tehdidine boyun eğmek zorunda kalan Fazilet ise, kızını elleriyle ateşe attığından habersiz, kendini Sinan’ın planlarının bir parçası olarak bulur.

44.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sinan’ın geçirdiği korkunç kaza Egemen’leri alt üst eder. Tüm aile Sinan’ın kritik durumuyla dağılırken, Hazım’ın Yağız’a herkesin gözünün önünde attığı tokat hem baba oğul, hem de Hazan için bir milad olur. Kazayı öğrenen Kerime’nin hastaneye ulaşmayı başarması ortalığı karıştırır. Hazım ve Fazilet’in Kerime yüzünden yeniden karşı karşıya gelmesi, büyük sırra yeni bir düğüm atar. Hazan ve Yağız’ın en beklenmedik anda attıkları adım bazı sırları gün ışığına çıkarırken, korku dolu bekleyiş yeni sırlara gebedir.


43.BÖLÜM ÖZETİ

Hazan’ın duygularını öğrenen Sinan nerede patlayacağı belli olmayan serseri mayına döner. Yağız ve Hazan ise kalplerine dur deyip vedalaşmayı başarır. Hazan gitmeye, Yağız dur dememeye kararlıdır. Sinan’ın dinmek bilmeyen öfkesi tehlikeli bir hal alırken, oğlu için endişelenen Hazım’ın Yağız’a verdiği tepki, Yağız için kırılma noktası olur. Yağız kalbinin sesini dinleyerek Hazan’a doğru büyük bir adım atar. Hazan’ın veda günü, aşıklar için yasakların bir kenara atıldığı tek bir güne dönüşür. Diğer yanda, boşanmak için harekete geçen Ece, hayatının sırrını öğrenen Yasin’den çok ağır bir darbe alır. Her iki kızının da cephesinde işler ilk kez Fazilet’in kontrolünden çıkarken, Sinan’dan gelen kötü haber ortalığı alt üst eder.

 

 

Fazilet Hanım ve Kızları neden final yapıyor? Ne zaman bitecek? ile ilgili etiketler fazilet hanım ve kızları neden final yapıyor ne zaman bitecek
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.