Fazıl Say'dan ünlü iş adamı hakkında bomba açıklama! "Onun ereksiyon sorunu var" Gece gece kahkaha attıran ergen fıkrası

Dünyaca ünlü piyano virtüözümüz Fazıl Say sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla çok konuşulan isimlerden olabiliyor. Son olarak dünyaca ünlü milyardem isim Bill Gates hakkında paylaştığı ergen fıkrası sosyal medyada gündem oldu. Onun ereksiyon sorunu var imalı paylaşımı binlerce yorum aldı.

Fazıl Say twitter hesabından yaptığı paylaşımda dünyaca ünlü milyarder ve Microsoft'un kurucusu Bill Gates hakkında bel altı espri yaptı. Açıklamalarıyla sık sık gündem olabilen dünyaca ünlü virtüöz Fazıl Say bu kez de Bill Gates içerikli ergen fıkrasıyla konuşuluyor.

FAZIL SAY'DAN BİLL GATES PAYLAŞIMI!

Dünyaca ünlü pianist Fazıl Say bu gece sosyal medya hesabında yaptığı Bill Gates temalı paylaşımla binlerce yorum aldı.

Fazıl Say: Ülkemde yaşamak ve sanatımı yapmak istiyorum - Sputnik Türkiye

Takipçilerinden birine verdiği cevapta Fazıl Say, dünyaca ünlü milyarder ve Microsoft'un kurucusu Bill Gates hakkında ergen fıkrası diyerek bel altı espri paylaştı. 

Fazıl Say'dan ünlü iş adamı hakkında bomba açıklama! "Onun ereksiyon sorunu var" Gece gece kahkaha attıran ergen fıkrası ile ilgili etiketler Fazıl Say bill gates
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.