Fazıl Say'dan kötü haber! Hastalık nedeniyle konserini ertelemek zorunda kaldı

52 yaşındaki dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say, Instagram hesabıdan yaptığı bir paylaşımla takipçilerini ve hayranlarını endişelendirdi. Say, sağlık sorunları nedeniyle Belçika'nın Liege şehrinde vereceği konseri iptal ettiğini duyurdu. Hastalığıyla ilgili bir açıklamada bulunmayan Say'ın koronavirüse yakalandığı öne sürüldü.

Ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say sevenlerini endişelendirdi. Sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda Belçika konserinin hastalık nedeniyle ileri bir tarihe ertelendiğini duyuran Fazıl Say'ın sağlık durumu merak konusu oldu.

Takipçileri Fazıl Say'ı 'geçmiş olsun' şeklinde yorum yağmuruna tuttu. 'Bu zor günleri de atlatacağız' diyen Fazıl Say'ın koronavirüse yakalandığı öne sürüldü. Konserin sağlık sorunları nedeniyle iptal olduğunu duyuran Fazıl Say, ne olduğunu ise henüz açıklamadı.


Fazıl Say paylaşımında şu ifadeleri kullandı:


''Dünya tiyatro günü kutlu olsun.

Bugün LİEGE Belçika konserim, hastalık sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi.

Önümüzdeki hafta konserleriyle ilgili bilgilendirmeyi size en kısa sürede yapacağız.

Hepimiz sağlıkla kalalım.
Bu zor günleri de atlatacağız.''

Fazıl Say'dan sağlık durumuyla ilgili hayranlarını endişelendiren açıklama

 

 

Fazıl Say'dan kötü haber! Hastalık nedeniyle konserini ertelemek zorunda kaldı ile ilgili etiketler Fazıl Say Sosyal Medya Instagram Konser
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.