Fazıl Say: Adam gibi teknik direktör lazım

Fanatik Fenerbahçeli Fazıl Say, Gençlerbirliği maçının ardından teknik direktör Erol Bulut'a yüklendi... "Adam gibi teknik direktör lazım" diyen ünlü piyanist, "Hüsranla Bitti... koca bir sezon daha.. yazık..." ifadelerini kullandı.

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, Fenerbahçe'nin evinde Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup olduğu maçta sinir krizi geçirdi! Hasta Fenerbahçe taraftarı olan Say'ın, geçtiğimiz günlerde maç izlerken çekilen görüntüleri sosyal medyada olay olmuştu. Say, Twitter hesabından yaptığı Fenerbahçe paylaşımlarıyla milyonların duygularına tercüman oldu!

Teknik direktör Erol Bulut'u sert sözlerle eleştiren Fazıl Say, "Adam gibi teknik direktör lazım. Adamın yüz ifadesi.. en ufak bir üzüntüsü yok. En çok Altay’a üzülüyorum.. değerli bir yetenektir. İstifa!!!" ifadelerini kullandı.

Fazıl Say: Adam gibi teknik direktör lazım

Fazıl Say: Adam gibi teknik direktör lazım - Resim : 2

Fazıl Say: Adam gibi teknik direktör lazım ile ilgili etiketler Fazıl Say Fenerbahçe Erol Bulut
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.