Faz-2, 2'nci doz uygulaması bugün tamamlanıyor

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, yerli aşının Faz-2 2. doz aşılama çalışmasının, gönüllülerde bugün tamamlanacağını belirtti. Çalış, "Üniversitemiz tarafından Covid-19’a karşı geliştirilen aday aşımızın bugün itibari ile Faz-2, 2'nci doz uygulaması gönüllülerimizde tamamlanacak. İnşallah Nisan ayı sonu gibi Faz-2 etkinlik sonuçları ortaya çıkacak ve Faz-3 çalışmalarına geçileceğini ümit ediyoruz." dedi.

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, yerli koronavirüs aşı çalışmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Çalış, "Üniversitemiz tarafından Covid-19’a karşı geliştirilen aday aşımızın bugün itibarı ile Faz-2, 2'nci doz uygulaması gönüllülerimizde tamamlanacak" dedi.

Faz-2, 2'nci doz uygulaması bugün tamamlanıyor

Çalış, "İnşallah Nisan ayı sonu gibi Faz-2 etkinlik sonuçları ortaya çıkacak ve Faz-3 çalışmalarına geçileceğini ümit ediyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Faz-2, 2'nci doz uygulaması bugün tamamlanıyor ile ilgili etiketler Korona Koronavirüs Sağlık Bakanlığı Yerli aşı aşı çalışması
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.