Faytonlara ağlayan Gökhan'a sert sözler

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bugünkü köşe yazısında Adalar'daki faytonları özleyen Athena Gökhan'a tepki gösterdi. Hakan, "Gökhan'a 'Çok üzülüyorsan kendini koş faytonlara' dememek için kendimi zor tutuyorum." ifadesini kullandı.

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, İstanbul Adalar’da kaldırılan faytonların bölgenin bir simgesi olduğu görüşünü dile getiren Athena’nın solisti Gökhan Özoğuz’a tepki gösterdi.

Hakan, bugünkü köşe yazısında “atlı faytonların adaların simgesi olduğu”nu savunan Gökhan Özoğuz’u şu ifadelerle eleştirdi:

"Ada A yokuşlarında can veren atları gördükçe fenalık geliyordu hepimize... Toplumun tüm kesimleri 'Bitsin artık bu zulüm' diye haykırıyordu.

'Gelişmiş memleketlerde de var faytonlar' diyenler olmuştu. Ama Adalar’daki faytonculuk sistemi, öyle berbat bir şekilde kurulmuş ve öyle berbat bir şekilde yürütülüyordu ki düzelme ihtimali sıfırdı. Radikal bir önlem alınması gerekiyordu. Kestirip atmaktan başka çare yoktu. Öyle de yapıldı. Kestirip atıldı. Çok da güzel oldu.

Dün sosyal medya hesabından 'Faytonlar, Adalar kültürünün çok önemli parçasıydı, kaldırıldığı için çok üzgünüm' diye ağlaşan Athena Gökhan’a, 'Çok üzülüyorsan kendini koş faytonlara' dememek için kendimi zor tutuyorum."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Faytonlara ağlayan Gökhan'a sert sözler ile ilgili etiketler Gökhan Özoğuz Ahmet Hakan Adalar fayton
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.