Fatoş Yelliler'in eski aşkı Gökhan Göz gelen tepkilerin ardından özür diledi

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu ve Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler ile yaşadığı yasak aşka adını duyuran iş insanı Gökhan Göz'ün bulunduğu mekana polis ekipleri, bir şahsa silah çektiği ihbarı üzerine baskın düzenlemişti. Gökhan Göz elinde silahıyla polis ekiplerine zor anlar yaşatmıştı. Olayın basına yansımasının ardından iş insanı olayın perde arkasını anlattı ve emniyet güçlerinden özür diledi.

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu ile uzun dönem bir dargın bir barışık yaşadığı aşkın ardından Berdan Mardini ile henüz boşanma aşamasında olduğu iki çocuk annesi Fatoş Yelliler ile yasak aşk yaşayan Gökhan Göz polis ekiplerine gösterdiği tepkiyle gündem oldu.


Önceki gece, Şile'de bir mekanda bir şahsa silah çektiği ihbarı üzerine polislerin baskın düzenlediği Gökhan Göz, polis ekiplerine direnmişti. İş insanı Gökhan Göz'ün polis ekiplerine gösterdiği tepki sosyal medyada eleştirildi. Gelen tepkiler üzerine iş insanı, Instagram hesabından bir açıklama yayınladı ve emniyet güçlerinden özür diledi.

Fatoş Yelliler'in eski aşkı Gökhan Göz gelen tepkilerin ardından özür diledi


Sosyal medyaya yansıyan baskın anı görüntülerinde Fatoş Yelliler'in eski sevgilisi Gökhan Göz'ün, polis ekiplerine elinde silahıyla ''Ne istiyorsunuz? Kim ihbar etti? Silah çekmişiz öyle mi...? Şile Emniyet'te şikayet edilmişim... Ben Gökhan Göz'üm. Benim için silahımı kontrol etmeye gelmiş bu memur beyler'' şeklinde tepki gösterdiği görüldü.

Silah çektiği sebebiyle bulunduğu mekana baskın düzenlenen Gökas Filo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Göz'ün elinde silahıyla polislere zor anlar yaşatması ve yaptıkları tepki topladı. Ünlü iş insanı olayın ardından tepki çekince açıklama yaptı.


GÖKHAN GÖZ'DEN FLAŞ AÇIKLAMA

Instagram hesabından açıklama yayınlayan Gökhan Göz konu ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

''DÜN YANLIŞ ANLAŞILAN DURUMA Açıklamam;

Ben ve Yardımcılarım Gitmiş olduğumuz bir mekanda eğlenirken emniyet güçleri tarafından kibar bir şekilde dışarı davet edildim ne olduğunu anlamadığımı sorduğumda bir kişi yada kişilere silah çektiğim yönünde ihbar aldıklarını söylediler ve gerekli ruhsatları kontrol ettikten sonra kamera kayıtlarındanda her hangi bir kişiye bir şey çekmediğimi ve aksine sahnedeki sanatçı arkadaşımızla sahnede şarkı söyleyerek ve oradaki olan misafirleride kötü sesimle zamanlarını ayırıp dinledikleri için özür dileyerek eğlencemize devam ettiğimizi gördüler.. Emniyet ve tüm devlet görevlilerimize saygımız sonsuzdur basında çıkan haberlere itibar etmeyiniz her zamanki gibi prim yapabilmek için gerçek dışı paylaşımlarla şahsımı itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar..görevde olan ve işini her zaman layikiyle yapan herkese saygımız sonsuzdur. Bu yansıtılan gerçek DIŞI duruma sebebiyet verdiğim için tüm EMNİYET Güçlerinden Özür dilerim. Söz konusu şu ki bizim yasa dışı birşeylerle işimiz olmaz,olamaz. Şahsıma ve yardımcılarıma gerekli tutanaklar tutularak yasal işlem yapılmıştır.

Vatanıma,devletime ve aileme olan düşkünlüğümü herkes bilir ..

Saygı ve Sevgilerimle.. 🙏''

 

 

Fatoş Yelliler'in eski aşkı Gökhan Göz gelen tepkilerin ardından özür diledi ile ilgili etiketler Gülşah Saraçoğlu gökhan göz Fatoş Yelliler polis baskını
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.