Fatoş Yelliler, Berdan Mardini ile evliyken yasak aşk yaşadığı Gökhan Göz'ü aldattı

Berdan Mardini ile evli olduğu dönemde iş insanı Gökhan Göz ile aşk yaşamaya başlayan 33 yaşındaki Fatoş Yelliler, sevgilisine de ihanet etti. Bir dargın bir barışık aşk yaşayan Gökhan Göz - Fatoş Yelliler aşkı tamamen bitti. Göz, sevgilisinin evli adamlarla olan mesajlaşmalarını ifşa edip kıyafetlerine benzin döküp yaktı.

Berdan Mardini'nin 11 yıllık eski eşi Fatoş Yelliler ile Gökhan Göz'ün aşkı ihanet yüzünden bitti. İki çocuğunun babası olan Berdan Mardini ile boşanmadan önce, modacı Gülşah Saraçoğlu'nun sevgilisi iş adamı Gökhan Göz ile 'yasak aşk' yaşayan Fatoş Yelliler bu kez de sevgilisine ihanet etti.


EVLİ ADAMLARLA MESAJLAŞMALARINI İFŞA ETTİ


Evli olduğu halde eşini Gökhan Göz ile aldatan Yelliler’in evli insanlara mesajları ifşa oldu. İhanete uğrayan Gökhan Göz bu olayın sonrasında sevgilisine almış olduğu tüm eşyaları ve kıyafetlerini sokak ortasında üstüne benzin döküp yaktı. O anları da kayıt altına alarak sosyal medya hesabından yayınladı. Göz, Yelliler için ağır yorumlarda bulundu.

Fatoş Yelliler, Berdan Mardini ile evliyken yasak aşk yaşadığı Gökhan Göz'ü aldattı

 Fatoş Yelliler, Berdan Mardini ile evliyken yasak aşk yaşadığı Gökhan Göz'ü aldattı

2 çocuk annesi olan Fatoş Yelliler, ünlü şarkıcı Berdan Mardini ile olan evliliği sırasında iş insanı Gökhan ile aşk yaşamaya başlamış ve bu olay uzunca bir süre gündemden düşmemişti. Geçtiğimiz günler içerisinde birlikte romantik bir doğum günü kutlaması yaparak sevgilerini gösteren çiftten kötü haber geldi. Sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulunan Gökhan Göz sevgilisi Fatoş Yelliler'in evli insanlara mesaj attığını ifşa etti. Göz, söz konusu mesajlarda Yelliler'in kendisini aldattığını söyledi.

 

SEVGİLİSİNİN EŞYALARINI ATEŞE VERDİ

İhaneti öğrenen Gökhan Göz ise sevgilisi Fatoş Yelliler'e hediye aldığı kıyafetleri benzin dökerek ateşe verdi. Kıyafetleri yaktığı anları sosyal medya hesabından paylaşan Göz, "Bunlar benim doğum günü hediyelerim. Sevgimin, aşkımın, kullanılan kalbimin hepsinin bir kısmı. Hani Pablo filminde diyor ya çocuklar için yakıyor. Bende köpeklerim için yakacağım. Çünkü onlar benim için daha kıymetliler, daha saflar, daha temizler. Onlar ısınsın kış günü. Onlar benim için çok kıymetliler. İhanet nedir bilmezler hiçbir şekilde. Kimse benim duygularımla oynayamaz" ifadelerine yer verdi.

Fatoş Yelliler, Berdan Mardini ile evliyken yasak aşk yaşadığı Gökhan Göz'ü aldattı

İki çocuğunun annesi olan Fatoş Yelliler'den geçtiğimiz Mart ayında boşanan şarkıcı Berdan Mardini ise eşinin kendisini aylarca başka adamlarla aldattığını söylemişti. Konu hakkında yorum yapan Yelliler de Mardini ile evliyken Gökhan Göz ile ilişki yaşamaya başladığını itiraf etmişti.

ŞÜKÜR KURBANI KESECEĞİNİ DUYURDU

Gökhan Göz, Fatoş Yelliler ile ilişkisini sonlandırdıktan sonra Cuma namazı sonrası şükür kurbanı keseceğini ve ihtiyaç sahibi 5 öğrencinin okul masraflarını da karşılayacağını duyurdu. 

gökhan göz

Fatoş Yelliler, Berdan Mardini ile evliyken yasak aşk yaşadığı Gökhan Göz'ü aldattı ile ilgili etiketler gökhan göz Fatoş Yelliler berdan mardini

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.