Fatmanur Altun'dan sessiz kalanlara tepki

HDP Mardin Milletvekili Tuma Çelik'le ilgili tecavüz iddiaları gündemin ilk sıralarındaki yerini korumaya devam ediyor. Şikayetçi kadının kan donduran ifadelerine rağmen HDP'lilerden ise ses çıkmıyor. TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı Fatmanur Altun da tecavüz ve dayak iddialarına sessiz kalan kesimlere tepki gösterdi.

HDP'de art arda skandallar yaşanıyor. HDP'li vekil Memsur Işık'ın eşini darp ettiğinin ortaya çıkmasının ardından bu kez de tecavüz skandalı yaşanmıştı.

HDP Mardin Milletvekili Tuma Çelik hakkında “nitelikli cinsel saldırı” iddiasıyla Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın fezleke düzenleyerek, dokunulmazlığının kaldırılmasını istediği ortaya çıktı.

Tecavüze uğradığı iddiası ile şikayetçi kadının ifadeleri ise kan donduran cinstendi.

Yaşanan olaya bazı kesimlerin sessiz kalması ise dikkatlerden kaçmadı.

TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı ve İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un eşi Fatmanur Altun ise dayak ve tecavüze sessiz kalan kesimlere dikkat çekti.

Altun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

''Sol-sekülerlerin aşil topuğunun HDP olduğu anlaşılıyor. Tecavüzcüye tecavüzcü, dayakçıya dayakçı diyemiyorlar. Nasıl desinler. Teröriste terörist diyemiyorlar daha. Peki ya feministler. Onlar da feminizmi gerçek ideolojilerinden arta kalan zamanlarda hobi olarak yapıyorlar belli ki.''

Fatmanur Altun'dan sessiz kalanlara tepki ile ilgili etiketler HDP Tecavüz Fatmanur Altun
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.