Fatma Turgut 'olası İstanbul depremi' nedeniyle şehri terk etti

2007 – 2016 yılları arasında aktif olan Model grubunun vokalisti Fatma Turgut, daha sonra kariyerine solo olarak devam etme kararı almıştı. 39 yaşındaki şarkıcı, Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen yıkıcı depremlerin ardından harekete geçti. İstanbul'da yaşayan şarkıcı evini taşıdı.

Model grubunun eski soliti Fatma Turgut, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından evini taşıma kararı aldı. Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği ve 'asrın felaketi' olarak nitelendirilen depremlerin ardından Fatma Turgut, İstanbul'u terk etti.

 SAPANYA'YA TAŞINDI

Kahramanmaraş merkezli büyük yıkımlar yaratan depremlerin ardından gözler İstanbul'da yaşanacak olası depreme çevrildi. Ünlü şarkıcı, olası İstanbul depremi nedeniyle, sakin ve huzurlu bir yaşam için şehri terk etti.

Fatma Turgut 'olası İstanbul depremi' nedeniyle şehri terk etti

Posta'nın 'Pop Bizde' köşesinin yazarı Kaan Ölker'in haberine göre; Avrupa Yakası’nda oturan Fatma Turgut evini taşıdı. Konser maratonuna hız kesmeden devam eden müzisyen, ani bir kararla Sapanca’ya yerleşti.

Fatma Turgut 'olası İstanbul depremi' nedeniyle şehri terk etti ile ilgili etiketler Fatma Turgut deprem İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.